黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
問題係多人運動個源頭都唔係台灣

btw再咁落去成個po變支那豬po
不如大家講吓有咩覺得深刻嘅小鬼嘅片
佢自己都未必意識到但潛意識就講左好多交代既野
似fake多d 黃爸應該唔會突登講比佢一間知啦
好耐之前睇過人分析話問米豬身邊只有後輩同憲哥呢種級數嘅前輩
佢接受唔到同佢同輩嘅有一日會突然間紅過佢etc
所以以前睇娛百都覺得佢係有心搞到鬼哥=羅志祥2.0咁
日本都有位合作過嘅designer悼念小鬼

https://www.instagram.com/p/CFVNVlaA-h-/
出道之後得兩段時間
娛百同玩很大
娛百拍小豬當然有默契好好笑
但我個人鐘意近期既玩很大同kid既互動

最鐘意世界喜歡日船P

同埋好鐘意kid呢2日出既片
深刻的咪又係同佢(娛百)
仲有大學show罵人個段
五熊跳舞
佢上型男個集都好睇
係咪得我覺得想見你入面佢未至於大家會認唔到
係肥過以前嘅 但有咁誇咩
Agree,如果淨係唱衰,佢老竇唔會咁嘅態度
有班人話佢「po唔po都俾人屌 咁點解唔po得」
其實係錯重點
如果佢心入面真係當小鬼係朋友,佢只需要對小鬼交代
但當佢選擇公開有去見小鬼,即係佢選擇同大眾交代
亦表示佢去見小鬼唔再係佢哋倆個之間嘅事
簡單啲講,即係根本冇當過小鬼係朋友
我覺得唔關事
憲哥後面仲有乃哥 邰哥一堆 先到問米豬 小s 之後仲有一堆 平心而論 小鬼點紅都唔會威脅到佢地位 不過因為咩做唔成兄弟得佢兩個先知
會有驚一吓既感覺
之後就無嘢
小鬼都答過 小豬約party boys出去唔叫佢
覺得自己唔再係佢地嗰堆人
加上玩既野同價值觀唔同
就自然唔frd
Fake唔fake news都好支那豬都係咁黑人憎
呢下一定會好唔開心,比條仆街排,連帶成班人都唔同自己玩 以為係呢個大染缸識到真心朋友點知
果班人仲想撐姐
唔通尋日跳大又FAKE NEWS咩 點哂名
選擇性失明
嗰篇係fake news 嚟
小鬼離開咗娛百之後 有一排係沉咗 連YOUTUBE都冇咩佢既新聞 勁少JOB 應該果期係受咗好大壓力
Agree
https://youtu.be/_EOsF9Xk37o
佢同junior啲互動真係好搞笑
15-18 年
成日翻睇丸子三兄弟啲專訪
最記得佢離開娛百後開演唱會啲飛賣唔出
nplm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞