黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
追星都唔應該追到去靈堂啦
其實黑左有可能係呢排佢戶外工佢活動多左 前排又跟kid去左玩水曬完黎
瘦左就可能因為佢三高後都減緊肥 而且減肥後通常個樣會顯老 因為輪廓會深左 無咁飽滿
所以外形唔同左我又覺得唔算係出現病態

不過佢自從事業重上正軌 接job多左 工作量大左 辛苦左呢d都係事實 尤其佢做野認真
所以好多佢既朋友ig話別語都包含左小鬼終於唔駛再咁辛苦
全家人都好好
鬼爸仲會提記者要小心
睇完佢篇嘢又喊咗
鬼兄妹感情真係好好
鬼鬼今日仲陪左鬼哥5個鐘
佢算唔算鬼哥最錫嘅女藝人
鬼鬼
見到黃爸爸對記者躹躬講多謝,又叫記者小心,就知點解小鬼咁好
其實廁所係講左d咩
但係點解咁好既人要咁早走
衰在唔番快啲支那
吳映潔你一咁講我又控制唔到
其實係另一個叫小方嘅人同小鬼講支那祥壞話 然後小鬼認同之類 其實應該都係hea應 點知娛百live緊嗰陣 支那祥質問小鬼係咪有講佢壞話
真係當妹妹咁錫
12年感情
鬼哥最後錄嘅玩很大都有鬼鬼
唔知點面對
睇完又眼濕濕
可能單親 知爸爸辛苦
特別close
小鬼其實係求其應機咗句,但唔知點解啲報道生安白做變小鬼主動講人壞話咁
憲哥話佢零負評真係唔係假
吳宗憲自己本身都有唔少負評 成日會同人口舌上交戰
但係咪有幾多個好似小鬼咁可以做到尊敬前輩 照顧後輩 個個讚好 成日見既讚 連得幾次見面之緣既都有細節講出黎讚
小鬼有講過30歲後 佢同黃爸爸嘅關係就好似兄弟咁
黃爸爸大病完 佢就紋黃爸爸係心口到
擺明係支那祥夾埋啲記者特登做鳩佢啦 live先突然質問 扮到好保護自己啲fans咁
直頭當係親妹
尤其係鬼字之緣 可能更覺親近
之前屌9台灣政府禁止出口口罩俾大陸, 話疫症當下唔應該有政治操作
網民屌返佢話人民幣真香, 知唔知台灣都唔夠口罩, 諸如此類
之後范又講D咩要關愛包容類似呢D大愛左膠野, 又辣多次網民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞