黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
想鍾意佢唔會淨係著新衫 佢成日都會拎舊衫黎襯
同埋佢真係會自己牌子d衫 好多明星都係賣個陣著
自己拎d錢去買貴野
發覺佢同dino都好鐘意著human made
舒服又易襯!!!! 但係又要搶同埋又係限量
雖然佢哋應該唔洗搶
認真當時唔會覺得STAGE MK..
小豬同小鬼都係著乜都好睇既身形
不過當時真係睇小豬多..我開始睇小豬係睇TV3賤客
只係隨住大家既長大佢地都會變姐...

-2018HUMANS麥花臣-
嗰時唔係好識影 好多張先得一張清
呢張濛係因為佢個台噴咗好多煙
我大個鍾意鬼style多啲
簡單乾淨嘅穿搭 同埋佢會着其他色嘅衫 活潑可愛啲
而家大左緊係啦..以前唔覺得...
見佢地著得靚..事實上真係得佢地著得靚
普通人著即MK
反而AES而家睇都冇問題
頂 好中仲有嗰個大斜陰
依家玩潮野一定係human made嫁啦
不得不講aes最新果季睇得出係有少少參考human made成分
係 果個大斜陰佢地兩個又係好睇
(印象中小鬼都有D差不多類形既髮型)
當然淫豬果個係最出名啦..
屌你當年好撚多香港MK仔去剪....
真係自曝其短
好似係黑心佢好似個陰一長一短都係類似斜陰
好彩有你地圍爐 現實冇咩人明佢既好
由細睇到大
有冇人同我一樣都覺得小鬼死左成件事都好唔真實 有時食食下飯諗:下 小鬼死左 我由超有感鐘意到佢以家(佢著白西裝真係好靚仔 我個人覺得超有感係佢最靚仔個期 其次係角頭) 日日都會check佢ig 跟手睇下有邊個藝人tag佢就知佢錄緊咩節目之後可以去睇 以後都冇呢支歌仔唱
甚至我到依家呢刻都覺得佢聽日會唔會番生
因為我真係唔係幾接受到一個童話破滅
一次過破壞哂咩好人有好報,堅持就會得到
不過始終都係要接受
唯有之後幫佢照顧佢重視既人同事
例如真係會做峮峮忠實fans..
果種公開既勇氣差唔多等同於係同大家講佢唔再嫁
同埋佢講佢有經濟壓力
但停工左咁多日
乜叉都唔做剩係為佢最鍾意既人
真心令我好感動..
永遠嘅鬼嫂
當然我都希望佢得到幸福
我都試過去到aes門口但冇入去
上官網睇冇嘢買 係唔係要去門市先多選擇
之前見鬼哥 同 坤達 上年冬季著AES長袖連帽衛衣 已經覺得好好睇...一直都想買
小S黑人同小鬼唔係都熟嘅咩?
忘了怎麼快樂
沒有鬼哥的第6天
突然醒來了 好想你 你還好嗎
琴日睇到有男fans話佢間鋪執淨一間
唔知小鬼走左 間鋪仲頂唔頂到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞