黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
係丸子 唔係丸子三兄弟
冇三兄弟

其實幾時開始有party boys,聽到佢地個名都feel到俗
小鬼好care丸子後面係冇三兄弟
佢聽到一定會話 哎是丸子不是丸子三兄弟
2分23秒呢個位開始 覺得小鬼塊面好似發黑咁
2分30秒 小鬼個額頭有兩達烏色
果陣時睇呢一集已經覺得係咪身體有暗病
https://www.youtube.com/watch?v=YVxAs22y1SQ&list=PLKOpTKkFrTy_nX9SHIKMHXogoJnvf9cLi&index=45&ab_channel=%E7%B6%9C%E8%97%9D%E7%8E%A9%E5%BE%88%E5%A4%A7Mr.Player
叫錯團名實嬲㗎 有時分唔清係想睇佢嬲定真係記錯名
btw早幾日yt演算法推咗呢個極早期嘅節目出嚟
https://www.youtube.com/watch?v=tQIwYxRKtZ8&ab_channel=TTV%E5%8F%B0%E8%A6%96%E5%AE%98%E6%96%B9%E9%A0%BB%E9%81%93TTVOfficialChannel
笑死
最鍾意聽佢講呢句
可能俾人打壓到仆街
丸子沒有三兄弟
打人個女教師咪生存巴士個關主!
有聲
是丸子 沒有三兄弟
留意到峮峮 2日都拎件褸去
但出嚟又無拎走
係咪攞比小鬼
拿破崙個造型好似生化危機leon
冇睇過生存巴士喎
06年淨係睇過娛百同棒棒堂
玩很大不如先休息3-6個月先,依段時間再諗之後係咪繼續做落去,一方面唔想佢咁就停播,但另一方面無論主持,嘉賓定工作人員都好難做落去,心情好矛盾
黃爸果段野真唔真都好,其實都洗太理支那祥
我都唔鐘意支那祥同中國憲,但小鬼死都冇鬧中國憲
起碼佢冇對小鬼做過D咩閪野
另外果件就
佢播返以前既
我都一定會照睇
一定會支持
尊重佢地既決定
解散真的不是我們兩個的問題
叫綠茶出來說一下

真係笑到仆街
我對唔住鬼哥
我叫親都係叫丸子三兄弟
大家都咁痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞