黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(5)

1001 回覆
62 Like 12 Dislike
阿公成日都話鳩啲酸民 上次木曜打邊爐個條片都扮左幾野
佢講得好中,人都死咗喺度問問
人哋追思會又成班喺度塞住哂條路阻撚住住咁
正常人都希望佢搵到佢嘅幸福啦,但啲記者真係好濕9
一定會啦啲戇鳩記者
東張西望咁
琴日先敢開返玩很大黎睇,一路睇一路心情好矛盾
感覺好似佢仲在生,佢仲係到,我仲有機會睇下一集。
但理智一提醒自己佢已經走左,醒起無得再聽到佢講「加油!」「你很棒!」,淚水即刻係眼眶打轉,好辛苦先睇得完六週年第一集。
我真係登佢好唔抵,覺得佢挨左咁耐既成績,就黎開花結果,結果無福消受。
挨左咁耐,仲要離開左世界先有咁多人真真正正關注佢,youtube 既點擊率突然爆升,覺得好諷刺。
我由娛百豬鬼時期開始追佢,好彩有去過簽唱會見過佢一面,如果唔係一定嬲死自己。雖然自己大個左之後已經無咁迷佢同追佢,但都會keep住追佢既新聞,又因為佢而睇玩很大,甚至會參考佢著衫配色,會特登搵同款等等。
真係去到佢走左個刻,先知呢個人一直存在係自己腦袋,一直影響住自己咁多。
黃鴻升,你永遠會係我心入面既遺憾,但同時會係我既力量
多謝你既好人好事教識我點樣做一個更好既人,好多地方都我地值得學習。
我覺得係劉真一直都係醫院度 隨時可能走 大家都有心理準備
今次小鬼係真係毫無先兆 我都接受唔到
佢咁好 唔怪得小鬼咁錫佢
https://www.youtube.com/watch?v=Vgk6E94y5zc&ab_channel=LostedPanda

最近呢幾日不斷重睇返以前小鬼係娛百嘅片
呢條佢演得好好笑
但見到佢俾支那祥打個下心痛咗
支那祥一句sorry都冇講
香港有東張閪望吳幸美
台灣有智商平均30既妓者
明要做野,咁乖乖企喺到唔得既,但要阻住哂
今日峮峮落車到靈堂門口用左十分鐘
再都聽唔到 大家好 我是小鬼黃鴻升
句嘢有聲
其實要直播set cam同腳架保持距離影住咪得
係都要塞住門口隊cam同咪埋去真係好乞人憎
有無發現楊子儀無上過水 佢都一定傷心到暈
講夠未
今日睇琴日嗰集 一聽到就喊咗出嚟
我唔敢睇
認同大部份 但並唔覺得因為佢死左先大把人“真正“關注佢 佢亦講過知道自己fans屬於低調型 我諗個感覺就係大把人已經當左佢係屋企人咁去錫佢愛佢 平時唔會掛係口邊
屌, 睇返今日d片見到d 記者塞路塞成咁就火滾
玩很大個集,佢食完啲昆蟲仲會講下口感係點。憲哥都讚佢
連KID都讚佢勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞