[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
屌你真係亂鳩咁嚟
而家事實就係so9個人工大咬
賣咗佢咪多陣佢人工筆錢嚟用囉戇鳩仔
我理撚得佢放喺邊到用
但事實上佢根本係時候要走
人都老
歐聯作客0入球
迫唔到人扭唔過人唔夠快都夠死啦
班馬後炮撚為嘈而嘈,牙蘇做one touch之鬼同one two之鬼嗰陣又唔知去咗邊
新po名

星散了 雞胸了
鏝好廢
日經就唔洗特登攞嚟做po名啦
早排82 laftie之後成班叫哥狗歸家
笑4
傷哂中鋒都要怪佢?今場輸都係輸後衛個人犯錯姐
第一 當係係要full pay so9合約剩餘薪金free走佢 請問慳咗啲咩錢呀
第二 當真係慳咗舊人工錢 我嘅角度就係落咗巴老母袋或者PR公司etc 嘅機會重大過落係球會身上
所以咪話大家對管理層都仲幾有信心
樂觀係好嘅
當時
鏝上季打咗成季433 4231,結果打里昂冇啦啦轉三中堅,最後輸3-0

前季打熱狗就作客收起迪布尼,辛尼就兩場加埋出十分鐘

再上一季踢猁就擺laporte踢左閘

成日亂9咁擺陣,唔怪佢怪邊個
走左咁耐一次歐聯決賽都未入過 錢就洗最多
咁都有得攬
巴塞買加西亞
里昂果場屎達寧唔入人地入哩d際遇既野冇得好講
戰術哩家野不騮贏就神輸就屎架啦
佢對皇果場叫kdb打假9耶蘇左翼大成功又唔計咩
排最大水魚嘅話鏝排第二冇難度
鏝呢幾年用咗4億買後防
點知條防線都仲係咁性感
不過個防守咁廢我諗唔多唔少都關哥死攬傳控事
要喺哥狗手下踢中堅一定要自己本身世界級先得
一兩隻水貨就話
佢走左咁耐買親中堅都係水貨就係佢問題啦
巴塞又洗錢少咩 又入左幾多次歐聯決賽 咪搞笑啦
成功就肯定唔算架啦 但廢係咪真係怪哂佢我又唔覺
球員犯錯/傷兵多 又可以點
有run咗成季嘅戰術唔用,走咗去冇啦啦轉個冇點踢過嘅陣,咁都唔係佢責任?仲要唔係一次半次

講多無謂,你依家過去鏝區直接問下佢哋點睇哥狗好過
講經咩 我地日屌夜屌既so9 出面咪又話佢仲有貨
我又冇話佢好神 我講唔係佢一個廢哂姐
佢排原陣又唔會輸咩 球員犯機失機 你咩陣都係死啦
[倒戈剷草吧!隊史第三前鋒]巴塞隆拿球迷雞胸哭喪區(354)
https://lih.kg/2220536
中堅買咗stones laporte ake
一個廢 一個玻璃 一個新嚟就唔評論住

左閘買咗b mendy angelino
一個又廢又玻璃 一個買咗半季就租走

右閘買咗walker cancelo danilo
得walker係值

龍就買咗巴禾同ederson
兩個都極多失誤

噏咗咁多人名,得walker叫做冇蝕到
鏝後防咁多犯錯,個根本原因就係因為哥狗死攬傳控,要個防線壓到勁上咪搞到易出事囉

哥狗第一季教鏝就話啫,但今季已經係哥狗喺鏝嘅第五季,然後佢呢五年都改變唔到由佢自己造成嘅問題,咁你話佢抵唔抵屌
有無人今晚睇波
哥狗太固執
英超黎講佢隊波啲人太撚瘦同矮
仲要每逢歐聯條友就做戰術大師
搞到成日輸
一諗到隊波係狗雄渣旗就唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞