[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
The players that will leave next are: Umtiti, Rafinha and Todibo. Umtiti's contract ends in 2023 but he has no offers. Celta want Rafinha but Barça want 16M and they can't pay it. Barça want 15M for Todibo but he could be sold for less. His departure could be soon [lesportiu]

Todibo 賣咁少不如自用啦
"Dest: All for Barça"

Barça has a principle agreement with the player and Ajax and is only missing details #fcblive
Barça will sign a striker in the next few days and, at this time, the closest option is Memphis Depay. The dream is, although it's difficult, Lautaro Martinez but Depay is the next option [as]
連稅一年應該差唔多三千萬歐元
要降成點
支持咬人射撚爆巴狗
印美 最後一年
呢個一定諗住印兩件
美印主場定黑色
電話佬啦,今年比件7號都知想捧佢
25m可以簽depay呢個級數翻黎玩下當後備都唔差,但唔覺得水魚巴可以傾到咁平
佢果種技術根本唔夠細膩 打陣地廢七成武功 而且佢First touch控得衰 次次要彈離身修正 佢動作幅度都幾大 無論拎波 轉身 過人等等 總係無尼馬美斯果種典型南美球員既靈巧
主場啦,難得今年咁好睇,第二件就黑金
So9
重生者走得的都走 誰人又為so9憂愁
甜言蜜語沒有 但卻有我這個so9
唔計中鋒,巴塞下年仲要補防中同中堅,而家走埋杯面要嚟dest,係咪要放棄防守
杯面本身防守都差啦
佢已經好好,dest防守同艾巴差唔多,後防一個慘字
對杯面本身真係又愛又恨
佢係好快呀
但係D疊瓦落底做得仲差過68
出波更加差幾皮
防守算係好過68但永遠企位同跟人都麻麻
成日走甩人, 3年以黎進步真係唔算好多

不過其實補錢要emerson提早黎唔係好過買dest咩
emerson仲要踢開西甲適應期都冇咁長
好似話上咗機了
Saviola
喺fifa dest都幾好用
佢原本件7 號都無埋
電套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞