[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
問下拜仁有無興趣
bulk一兩年返黎揸大旗
Inter Milan are set to sign Arturo Vidal from Barcelona for just €1m. He will fly to Milan tomorrow to complete the move. (Source: @FabrizioRomano)

1m
好在高文唔係真係用個屎腦教波
啲傳媒真係鳩up當飯食
其實都係象徵式收費 free走巴塞都冇問題
訓撚醒未 人地占士古都彈鐘 剩係諗住借d有級數後備用咋同你練兵真係傻撚左 拜中場連後備都未夠班啦佢
好似上網賣嘢咁 影張相9成新
準備好迎接5連敗未?
有冇手足幫球會放上Carousell賣
反正疤成日都賤賣
踢d飛機杯出哂正選都係1:0
屌 借比拜仁又大炒巴
見到#5 #20就搞唔掂
咪一鳩樣,語言偽術
重點係點解唔可以留喺陣中做主力輪換,priority 低到要借走佢
唔識
點解高文仲可以教波?
佢都未係巴教練
或者咁講 球隊想佢有長時間頂級聯賽上陣
但而家中場嘅人腳同年紀 我唔覺佢會冇稱定嘅上場機會囉
31 -> 11
Ronald Koeman in January 2019: "I always say that when I have a 30-year-old player and a 22-year-old with the same performance, I play the 22-year-old because he's the future."

He also added: "I always support playing with players from the youth academy because they know how to play. Before signing a player, you always have to look at the academy first." [cat radio via md]

依家佢揀武肺中場都唔要Puig
如果真係唔用pubg
咁借出去都岩既

不過巴塞一係永續b隊
一係就借出去連賣斷
希望新球季可以見到dembouz trincao雙翼齊飛
近年賤種個系統真係好好多

高週薪挖潛力新星
可以借出去黎回本

新星又賺多左
球會又少負擔

岩駛既就升一隊
唔岩駛既都可以賣好價
如果借出去攞經驗唔係接受唔到嘅
好過留係巴成季加埋都唔知出唔出到100分鐘
英超開咗季都仲有轉會
垃圾巴連轉會消息都無
撚有錢咩 未賣到人仲發咩夢買人
全球第一定二高薪 仲要係班廢老高
乜撚野影帝廿幾三十萬?夠人地半隊主力
個個嚟到都話重用後生重建->用翻堆廢老
無限Loop
執柒左佢啦垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞