[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
你睇下拜仁幾撚癲
利分分鍾未必夠打
係鬥練習同準備

我覺得宜家好多球員/後生仔技術都無乜高低分(大家都係高水平計),而球會個方向/點train個影響力會仲大。
現代足球乜乜乜
兒子真係勁撚正
場場同你去盡
如果佢係鬼佬已經過億身價
諗起個篇潮文姐
呢個真,that’s why啲球員一黎巴就自動變廢
仲借,都睇撚左咁多年啦,疤狗冇一個青訓借出去之後番黎有好結果
ching好耐冇見
細佬
無記錯都借咗好多次
細佬第二循環對蝗打得幾好

同埋唔記得邊季,佢上半場正選幫疤打蝗又係唔差
Celta 第二循環對蝗
巴禾回歸西甲
由以前保贊、哈利洛域、謝化倫、森柏、艾蘭拿呢啲,本身有料個個睇好擔巴大旗,但一借出去全部廢哂天資。你話借出去可以上場多啲,但踢大球會同中下游甚至護級球會心態完全唔同,大會每場諗點贏,其他係諗點唔輸點唔失分。
當初柏度其實都冇咩出場機會架,個個都話借佢走架,但留佢係度咪一樣上到位。蘿白頭都係,果陣夠話賣佢去史篤城,留係度咪又係有機會。
羅白頭冇借走係一個mistake
哈利洛域你唔提都唔記得左佢
果陣fifa15克羅地亞messi時間過得真係快
佢好似消失左咁 去左邊
哈利仔 阿費利
本身前途一片光明
一去完疤霉到仆街
哈利仔變人球
去到米蘭仲要因為權鬥問題冇得踢
阿費利就突然玻璃到仆街
聞到我老死巴禾子係呢到留言
小妹打個招呼先
According to multiple sources, Bayern got their first bid of €20m rejected by Ajax who want €25m for Sergiño Dest. Then came FC Barcelona and offered €10m + €5m in variables.
We'll actually push the player to Bayern if he hadn't made up his mind already, and that too for €5m less than what Ajax want. The genus of this board is baffling at times.
拜仁已經出名孤鳩寒
巴塞直頭電叻上身
一番西甲兩場cs
比著以前借出去唔係問題
但我地而家條中場線有乜人用
puig打輪換應該有足夠上陣時間
其實而家練下d後生仔就岩,橫掂大家呢幾季都唔會對隊波有咩期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞