[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
仆街 點解唔直接2隊調轉
祖踢西甲
巴踢意甲
其實根本應該趁仲有價就放走基沙文先 巴塞留住蘇9打弱隊可以踢4231比美斯或古天奴踢10號位 如果打強隊踢433美斯可以踢番假9號古天奴退後踢8號位 咁蘇9又可以做後備
基沙文根本踢吾倒冇對抗性踢單箭頭做支點 又冇創造力踢攻中 唔留住蘇9搞倒冇得變陣踢4231 如果踢433美斯根本同基沙文撞左假9號位 基沙文又踢唔倒翼 根本應該趁仲有價先放左基沙文先
伊巴確診
屌你老母咩
嘥氣啦而家邊有戰術可言
要整靚盤數知
其他行撚開啦屌你老母
不如換埋保方啦屌佢老尾
點解蛆可以出垃圾來換 係換就出Dybala
中鋒支點呢種型式好難生存

宜家講快,食糊係靠翼
搵兩隻快既翼兩邊輪流爆你,可射可傳,個效率仲好踢過搵一個人係前面頂住d 後衛,再分比其他進攻球員。
果種同後衞對抗既工作(所謂開路),由兩翼分擔左。

如果兩翼做到野,一個靈活捕位好,有少少串連底既前鋒執雞/策應,仲好過硬淨但現位唔靈活既前鋒。

尻嗡,未知疤會踢成點
人地個board就係睇清巴狗高層夠晒on9呀嘛
sor我指既係類似恩尼斯達既位
真 結論係要清走美斯先有未來
上文我心目中既中鋒支點類型踢法,係haaland,so 9, maxi Gomez 呢類。

拜仁既利雲我唔覺得係。
所以真係唔明班board唔肯放美斯係想點
結果依家又呻冇錢
利雲係可以做下支點嘅全能中鋒
同埋haaland支條撚毛
佢高但冇頭鎚,屈速多啲
支點我覺得係可以用身型踢波/身位護住個波等隊友follow
我覺得Haaland 係呢類。

我自己唔當利雲係支點因為我覺得佢off ball 能力同串連能力明顯強過牙位踢波。而且佢可以唔駛點掂波都做到野。
當然佢係好全能。
利雲直程喺當今頂級中鋒支點啦 踢4231中鋒有對抗性 識迎出黎set炮台 自己射術又好
咁主打用身型搵食,so 9,maxi gomez 呢類無球跑動無咁靈活既中鋒,已經唔同利雲la
球迷總認為支點與身高對等,但在英語的足球世界中,支點(「Pivot」)簡單來是扛位、停球、分波(傳球)的功能。Pivot的定義並不是只限於高空球,而是把進攻點分散的一種手段。扛身位固然講求身體素質,但其實於身高體重並不是完全成直接關系。

屈身型嗰種叫柱躉
原來仲有咁分,呢個我唔識
Sor
仲有MCG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞