[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
得一個咁講咋嘛
冇轉會新聞打飛機 屎忽痕討論下囉
所以尼馬美斯分分鐘唔夠班踢港超
高文都算係咁 想要咩班高層都有去追
華蛇同施蛇係高層買完人都唔知
無乜技術係踢呢啲早幾年全部踢傳控 而家個trend 係高位壓迫 個個都要好fit 但遇到好搓得個啲波 好易搓到冇哂體力
對住d 位企得靚,體能好既咪咁囉
佢放你搓你就搓到,到尾段或者佢㩒掣咪收皮囉
如果你講技術體能差距大到咁 冇野好討論啦 點踢都輸
fifa上帝mode咁
D 19 league 丁組升丙組之後
條友堅係智商有問題
garcia就算數啦都係
拜仁今年屈在有高位壓迫之餘仲有個阿哥喺後面抖住對面啲壓迫
但依家阿哥去咗猁,下年應該又係猁拎
係架 所以人地都唔係得高位壓迫 要乜有乜 冇明顯缺點
成隊波又唔特別依賴其中一個

正如巴塞全盛 啲反搶都好勁 而家廢哂武功 拜仁先敢壓咁前
疤跑得少之餘仲要慢
基本上只要對手唔太廢
高位壓迫+all in進攻就可以輕鬆456疤
勁啲嘅對手直頭789
唔是打飛機 對三冠巴冇可能踢高位壓迫 中場壓迫都仲合理啲 盡量節省體能踢反擊一定仲好 車仔國米都偷到雞

反而msn 就係你老母鬥入波多既痴線波
同當年技術最top嗰班比係粗糙咗
但依家嗰班其實好balanced
唔似班技術佬(eg 影帝 ozil jro) 咁慢同對抗廢
技術又好過當年英超班高q大棍
拜仁要六冠了
估唔到我地個六冠record 10年都keep唔到要同人分
Xavi and Iniesta never left loaned out and they didn't have it easy in their beginnings at the FC Barcelona
Does Riqui Puig bring the same fate as them?

連登球探: 借啦屌你老味
以拜實力依家先六冠到已經算遲啦
世盃今年取消左
香港啲阿叔掂到尼馬都當贏啦
咁其實巴塞同拜仁都係各有兩次Treble啫

仲要呢四年都有喺歐聯撞過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞