[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
According to sources close to the player, Sergiño Dest is expected to arrive in Barcelona tomorrow. The agreement between Barça and the player is total (via @RogerArbusa)

a few hours later 系列
有冇球隊可以接走埋#5同#20?
廢到冇人要
Goodbye and good luck
雖然都知道SO9 係應該要走, 但係今朝睇電話見佢真係走左
真係好唔捨得, 巴ig 段片
又要趕人走
又要出片扮懷念,食屎啦
dllm垃圾高層
老實講有冇簽過人
一味見你地賣
有變撚左雲加
全新險簽
雖然成日屌話要清你 但你真係走果陣都會唔捨得 good bye and thank you so9
影帝就話啫
68關legend咩事
得4-0 3-2蝗同6-1可以提下
中場計埋青訓都夠數嘅
係差個右閘同中鋒
68 級數真係做唔到 legend 佢只係老臣子
係差個右後衞就應該搞店
中前夠人,經濟同高文隨時下季都走大
唔建議真係買太多新人住
起碼清到幾位老將先
影狗一日唔走
條中場都要留一個位比佢
等睇歐聯再比人姦
正前一定要買
賣唔出
狗雄搵9文就係要清班老臣子 個鍋點都要有人頂
佢咁既時候仲要貼錢翻嚟算唔話得
阿蘇走 semedo走 vidal走 全部都好唔捨得,雖然阿蘇同維度我知係要換代,唔捨得都無辦法,但真係唔明點解要賣走semedo
thank you阿蘇
雖然你成日屌鳩牙丹,但係都好唔捨得你
牙丹盤扭唔知仲係唔係度,之前入親都關鍵波
你係咪on9仔 Osumane_Dembele
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞