[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
點解上面會變左討論踢波
我踢開五仁足球
你食開五仁月餅咋
你同華dee勁仁
近12年 4個三冠 都幾癲
拜係勁 但msn個三冠條路難行好多
拜上季歐聯對手真係麻麻 仲要冇左主客場
我地同車真係得個名勁 回撚曬塘
對lyon psg都差d俾人偷雞
睇埋對老西個場 利雲又老一年
佢地今季應該未必再拎到
似係猁/賤種
利雲歐聯好似wc豬腦咁吸火比隊友射
尋晚都係佢set第一球
中間仲有次國米三冠王

以前歐洲都係大約十年先出一次treble
67年些路迪
72年阿積士
88年PSV
99年獌
皇馬暫時都可以慳啲
反而係巴黎企返穩嘅 歐聯再進一步唔出奇
賤種就咪撚玩啦 靠個腩同牙蘇一樣既世3咩
嚟緊我諗都係拜利爭架啦 兩隊踢法都係差唔多
拜仁係球門前個種冷靜真係好癲
尋日利雲越位入個球係小禁區互傳好撚痴線
對我黎講拜仁種統治力已經有11年巴個種水平
反而唔知點解而家少左隊泊大巴,11年基本上歐戰我地咩對手都係泊大巴,就算係賤種阿仙奴呢d主攻球隊都係放棄進攻
對拜仁唔泊大巴根本無得防
小花IG個post
係咪明屌大雄
flick真係幾勁 講緊用左20幾場比賽既時間就tune好番隊波 仲拎埋3冠
講緊佢係上年11月先上任 教左都無半季
🗣️ Leo Messi (to Suarez) | Instagram

“...How hard it’ll be not to share each day with you. You deserved to depart like what you are: one of the most important players in the club’s history. Not for them to kick you out like they have done. But the truth is nothing surprises me any more. All the best for your new challenge. I love you very much. See you soon, friend. ”
因為佢之前係國家隊助教d德國佬咪服佢囉
Not for them to kick you out like they have done. But the truth is nothing surprises me any more.
search 左Christiano Ronaldo
唔見既喂
溫室朗怒屌大雄
加泰豬點解可以忍到班高層咁耐
吹得大左少少
雖然Flick的確係有料
但拜仁無講到咁無敵

巴塞十年前咁威
球員好波固然係基本
但唔多唔少係贏在戰術上超前左人地幾年
對手直頭係唔識點應付唯有9縮到底

拜仁照舊係雙翼衝擊同埋高壓踢法 其實都實行左好幾年 又唔係無弱點 大約都係嗰班人腳一樣試過比利物浦打爆

撞正今期利雲紐亞真係狀態大勇又真係點都擋唔住
著返14
脫北者
基拿比係進步左好多 雲爺爺又贏
係番黎受難
係拜順風順水
咁佢都想證明自己
算啦
好過d 鳩踢r人工撚屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞