[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
據可靠消息指出,巴塞就收購19歲中堅艾歷加西亞終於和曼城達成轉會費協議,該名巴塞青訓將以€1800萬歐元回家!目前只要曼城成功簽下一名新中堅,這單交易就可以落實和公佈,據報曼城本身已經即將簽入西維爾中堅祖利斯古迪。
賤種第一賽西甲就失分 算唔算係好開始?
❗| Barça and Manchester City have reached an agreement on García's transfer for a fee of €18 million. It will be made official once City manages to sign another center back. (Josep Pedrerol)

Barcelona are convinced that they are going to sign García once City signs a new center back. (Fabrizio Romano)

又話要清淘d寶
拎去換囉
咁咪繼續老人隊囉
等睇firpo去阿特蘭大翻生
puig 仲未出到大場面架 係好有潛力 始終太削 冇對抗性 出去磨練下再返黎仲好 pedri 更加得17歲 大把時間

對佢地兩個咁大期望做咩
反而alena就應該留返黎用
講真你買得比真歷 中場都預左硬食佢一個位 問心可以比幾多時間比puig pedri? 大場面都冇可能出佢地

啲操作係柒架啦 但最重要班細既有成長
不妨睇下多蒙特嗰邊 ?
唔係話德甲競爭性高低問題,係有能力嘅人唔需要睇年紀,反而係畀機會佢哋去證明

出去吸經係好事嚟,但依家巴塞反而更需要後生活力嘅驅動
btw 我都贊成借走 Pedri
佢嘅位置最難爭
點解多仔咁放心可以比班後生去舞去衝 一來踢法唔同 二黎佢地由頭到尾都唔似aim 冠軍 根本變左selling club

巴塞要活力 呢個係一定
但而家中場有fdj 比真歷 返左黎既古仔 細佬 隨時變陣美斯屈落中間 你覺得佢地有幾出場機會去證明自己

證明自己有好多方法 照你咁講 有料借去第隊都有料
認真 puig 有實力過 alena 好多...
單係上季西甲季尾個幾場
已經見到佢有能力帶生條死氣沉沉既中場

alena係betis踏成點冇咩留意
但論借出去之前既表現
就好似某巴打話齋 回塘拉仔之流
呢個我認同 留puig係到當然好 但亦唔覺得借走佢一季有幾唔好
Atalanta想要廢普
Pedri咁後生 借出去玩兩季先返來都仲得
踢翼衛等翻生
...And Riqui Puig stays: the youngster prefers to show Koeman that he's wrong and that he's ready for anything [sport]
應該會好似 Digne 咁踢到風生水起
Koeman believes Aleña and Pedri should also leave on loan in order to find regular playing time. Koeman doesn't feel either player are ready to play week in, week out for the first team. He wants them to find another team to get experience at a higher level (via @esport3)

突然又少咗 Puig 個名嘅
兒子對巴會唔會入 8 球
西甲節奏真係要變快d
如果唔係唔夠英超德甲黎
人地體能速度都fit
Thank you and Goodbye Vidal
以前西班牙波打到短波
控制到d 體能流放。猜住個波當回氣。

宜家英超德甲,已經全部體能怪,兼有技術打短。
係手獌狗柒d 慢d。好多隊都有長有短仲要快,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞