[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
杯面傳中功夫係0
Barça accelerate to shape its squad before Sunday. Sergiño Dest, Eric Garcia, and Depay are the top 3 targets. [as.com]

賣人賣得嗰幾M 咁都夠錢簽人?
SO9又走唔到
笑撚死
主席黑錢地下錢庄
美斯好似好唔開心
美斯依家:屌你老母,叫我留隊,信撚錯你,撚尻我
出年我走硬,到時自由身+忠誠金你準備破產
點都好過件冇速度既68
佢對eibar,Villarreal ,leganes ,Granada 入三四球
歐戰作客入唔到,扭失企喺度埋怨
反擊爆唔到,pressing 做唔到
淨係夾到美斯
如果佢有心踢,都唔係呢個身型

咁高人工既後備無所謂,橫掂隊波都閪冧
只有MSN先勁
其他廢
講真 又冇得咁計嘅
so9買佢嘅時候係全盛 而家跌曬watt無價無市都正常
vidal呢單deal就真係on99喇 國米擺明係知道你要急住清人所以先壓到咁低
解散隊波啦on99
Bartomeu and his family have received death threats

Several teams called for interest in Riqui Puig, including Bayern Munich (via @Alfremartinezz @Laporteriabtv)
手足
好似貼錢送走添🙂🙂dklm
屌你老母巴塞呢隊咁多年歷史既豪門
就係衰係你條賤種巴杜美奧度
哈 等睇下年要做數賣迪莊/法迪
如果未來5年佢賣迪莊/法迪是旦一件
我真係唔再做巴塞fans 有錢就亂使 難得搵到件岩用就做數送比人 6千換件比真歷真係同送冇分別 踢兩年又1m走
根本就係貼埋錢送啦屌
你老尾 借好啦 咪撚諗住賣
杯面ig講要走了
官方消息:巴塞已經與基羅納就蒙治租借一個賽季達成協議,交易中包含賣斷條款。當球員參加超過22場比賽,轉會費則為€3.5M歐元,而如果基羅納來季升到西甲,轉會費將設為€5M歐元,而巴塞並沒有設置回購條款。
Semedo's Farewell Message

"Thank You Barcelona for giving me the opportunity to live the dream of wearing this shirt, playing at Camp nou, learning and enjoying the best in the world.

Thank you for making me grow as a player and as a person.
It was 3 wonderful years I'll never forget.
Thank my colleagues, staff , fans and all the people who helped me since I arrived to this day.

I wish you the best of luck in the world .
Eternally grateful.

Visca El Barça! 🔵 🔴"
thanks and bye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞