[賣puig你無撚嘢啊嘛][巴老母空難死]巴塞隆拿球迷青訓衰亡哭喪區(353)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
西維爾話晒90分鐘打和拜仁
我地就輸2:8
哩隊巴塞黎 第一日睇波?由細哨亨利到美斯柏度到尼馬
巴塞既翼都唔係靠「爆」架啦 定你覺得美斯果d叫「爆」
巴塞要面對既更多係密集 爆條毛 傻丹有眼睇 快又點
拜仁個班底+風格本身就打開機動 巴塞個風格班底打開控傳 根本唔可能改變風格 咁中意睇人爆你轉會咪算囉
我覺得美斯,Eto’o 果陣係爆,04-06 R10 跟本就屈fit 。
10/11 MVP 時候既美斯,我都覺得係爆
全部都係第一第二時間就已經過到人

我都知係控傳,但睇唔控傳同速度,兩翼踢法有咩抵觸。
你精華球迷?我睇咁多年一場波更多時候係靠同隊友配合
唔係靠個人爆禍 所謂爆係巴爾包皮果種 用速度明爆你禍
細哨美斯果d係扭過你唔係爆你禍
再講講佢地根本唔實際 講返現實算啦
同埋兩翼同控傳冇抵觸 但現實邊有咁完美 唔好幻想咁多啦 我地要既係進攻意識好 同隊友做配合 唔係屈速打個人
快就當然好 但咁既球員已經係孫興民/文尼級數啦 你點買丫師傅
距離短陣地突破,係講爆炸力
唔係見到有條路跑得䊨先叫爆

你試下七人場,草場踢陣地短波,迫到好貼你fake 都fake 唔到
根本係靠身體質素爆開

Ter Stegen upon arriving back in Barcelona and didn't want to answer questions about Luis Suárez farewell, if he will renew, and how the team was ahead of Sunday's game. Ter Stegen then asked: "Do you have any more questions?" (via @elchiringuitotv)

好快做 condom 啦
七人場勉強叫迫到貼 草場邊有可能下下迫實 英超個班都唔係90分鐘做到啦 再講個場越細越少空間 先越依賴技術 你係咪搞錯左啲野
馬卡報
講咩爆炸力現實11人足球防守咁密集 除左天才靠技術扭點樣爆入去阿 除左打反擊有空間爆 我真係未見過有人對住密集可以爆入去 仲有一個問題 你出波搵邊個接應 又冇中場follow上黎入禁區 維達爾走左更加冇人做到
根本巴塞而加就打唔到反擊 你又唔係成隊10個換哂人
11人場點會同7人場比較?
11人場淨係球場環境變化都難應付幾十倍
Claudio Tapia (AFA president) "Individually, Messi was superior to all his teammates, always. That's why I think that after everything he has given to Barça, the board have been unfair to him and he doesn't deserve this treatment." [tyc sports]

AFA 有資格講咩? 五十步笑百步
Sergiño Dest already said goodbye to his teammates at Ajax and told them his intention of playing for Barcelona. The announcement of his signing is a matter of days. It's just a question of how the payments will be made. The cost will be 20M + 5M in variables [sport]

又話巴塞無錢畀嘅?
師兄
七人場比賽,知你扭得都拍你la

11 草佢邊會比你攞定個波搓佢呀,除非約friendly,對面跛既或者係阿叔者。
而且好多都係後衛fit 撚過前鋒
講到11草好多隊可以全場緊迫到完場你真係唔好玩啦師兄
師兄首先我無講過咩緊迫到完場
不過你可以星期日去京士柏睇下d 人迫得tight 唔tight
想拎定個波落來造,d 腳都到

我三十幾,係friendly 先出得多,比賽都係後備。
跟本就唔會跟到d 後生操到好fit,打幾隊波又踢港甲果d
所以 ching 其實係想表達啲咩?
如果唔係緊迫到完場又點樣唔比你攞定個波黎做先?
呢個有因果關係架喎 你睇返
我想知你後場拎波佢點樣唔比你攞定 英超都唔係下下迫埋黎啦 仲京士柏
我就大專 friendly 普通league踢過下
我就唔知你踢個啲乜野比賽強度仲癲過英超
由頭到尾我都係想講體能佔好大比例
巴之前既成功都離唔開呢樣野

你講乜野後埸拎定呀
我幾時有講過後埸拎定呀
好多都係開死球掘出來,鬥亂揾機會拎定呀
完啦好嘛7人足球又好5人足球又好
根本離哂題同巴塞無關
利伸冇踢過冇睇過唔知乜黎
你可唔可以睇下我講咩
你答返我第一句先 點樣唔比你攞定黎做

後場拎波個到係一個例子 真係咁難明?

講體能我就認同既 足球運動唔講體能就假架啦
賣utt
Loan 陶d寶
買 Garcia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞