黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
始終係小豬帶小鬼出嚟俾大家認識嘅
佢有去小鬼好開心咖啦
RESPECT
其實我覺得正正常常感去都無乜大不了,唔做訪問咪得囉,家下私下去但又講比全世界知佢有去
係 唔想揣測咁多
同埋鬼哥咁好人 其實唔會介懷
亦有可能原本已冇點恨大家 只係路唔同左
咪冇再交集
做人係咁 唔係人人都可以一直相伴每個階段
無錯,大家唔好再在意佢究竟有冇入去
佢本身俾人追擊緊都肯出現
算係咁啦
岩岩係ig叫咗佢襯最後真係入去睇小鬼最後一面。
唔係想幫佢講野
但朝早太多記者 一定會問3問4
大家都知佢咩情況 要安排其實唔難
見到小豬有去送即刻淚崩
點都好啦 佢係曾經既好兄弟
我諗鬼哥都會開心
佢應該會比人圍到行唔到…… 是但啦,可能佢知多(曾經的)豬鬼fans
其實小鬼啲好友都正正常常咁去,但台灣記者太恐怖
係咁逼人回應,好似小柔喊到癲,個記者仲追住佢問
始終曾經frd過 我諗作為一個有血有肉嘅人,佢都會諗返點解因為一啲事咁就冇咗段友誼,然後再冇然後嘅。
以前既豬鬼粉都安慰啲
依家夜晚係門口影完相post ig俾人知 既然都可以話俾人知自己有去 不如正正經經入埋去 走既話唔接受訪問直接走
只希望小豬係真心去 而唔係假心假意搏鹹魚翻生
希望小鬼都唔好帶住個心結咁離開
唔講一樣有人話佢冇心
做明星咁易咩 咩都要交代
晏晝都一直有人估佢有冇去 又個黃小柔後面係佢
其實冇咩意思
同埋傳媒咁多 唔想搞到咁複雜都啱

Search 咗小豬件衫
咁佢應該有入過去
https://www.google.com.hk/amp/s/news.ebc.net.tw/news/amp/227485

其實小鬼一直都冇覺得係啲咩
佢都唔覺得係不和 因為佢一直都當佢係師傅帶佢入娛百
只係傳媒炒作
但係佢都冇解釋啲乜嘢
佢真係好好好好
即係佢係講緊羅志祥???
咩search左件衫
我都係 睇到張相嗰刻其實我喊左
你可以睇支那豬ig post
跳大同小鬼真係fd黎 應該知好多野先咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞