黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
九九丸丸原來你地都喺度
真係唔知點解過咗咁多日都仲係咁傷心
同埋好似冇咩嘢可以令到自己開心返咁
好彩仲有呢度可以一齊傾
雖然唔想咁諗 其實佢有冇入去都唔知 點解冇人拍到
蝴蝶fb都post左條片
佢地以前感情真係好好, 兩兄妹咁
佢個fd本身都好憎羅
但都有機會唔係話佢既...
佢朋友呢篇4個鐘前喎
Anyway 學鬼哥心態 所有人和事都應該往好嘅方面諗
佢係咪講緊羅志祥上一篇 為什麼這樣?
就算真係冇入去,去到門口,我都覺得已經算好
入唔入都會俾人話架啦
起碼佢有心去到門口
知道小豬有去,鬼哥一定都會開心
已經係最後一段路喇
咁小嘅恩怨就隨住鬼哥嘅離開一齊消散啦
有名比你叫酸民
做咩都會駁架啦
老實講 要入去唔比記者發現
其實應該都唔難
有工作人員安排都做到
娛百Fb都有po返少少有羅嘅合照
但篇嘢幾日前
有又好冇又好 都唔重要啦
係小鬼走個日出,隔咗幾日佢先回應
Mon左幾日post,十幾年前係豬既fans,但都好鍾意鬼,
雖然當年未去到好似鍾意豬咁買晒專輯追實佢嗰種,但豬鬼既娛百真係我既青春黎
我相信豬當年係有真心對過鬼,有對過佢好,只係人會變,令到豬變到依家咁撚神憎鬼厭
不過見到豬去左見鬼都覺得好安慰,希望鬼既離去都可以帶比豬一啲改變同睇法
嗰個page係fans開
應該無入,靈堂剩係開放到入黑前
可能我好後先追佢 有入過AHFC 但好似係佢經理人管理 唔關香港呢邊先 香港都有入過 但唔係official 但個規模都幾official下 利申冇話要聽會長話果啲 同埋通常都係兩三個fans去 去去下就識到一班人 不過都係果句 合則來不合則去 係現實生活做朋友都係咁 所以唔關我事嘅我都冇理
咁應該係小豬肯先咁
正常見黃爸走咗,記者收晒工咪冇人影到
丸子(三兄弟)真係好好笑
https://youtu.be/y6r0PthE4iQ
覺得佢有冇入去 係真心定假意都好都已經唔重要
重要係佢真係有出現
有同小鬼講下嘢
起碼心入面都仲有小鬼
已經好足夠
雖然唔鍾意羅志祥
但見到佢有去 覺得好安慰
小鬼都會想見到呢個曾經嘅師傅、兄弟黎見佢最後一面
唔會去到咁心虛啦
要入去同公司/經理人講聲安排好咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞