黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
有冇人知仲有冇門路可以買到
阿布啾係卓文宣啦
卓同小鬼高三先識
記得卓本書講過 佢地成日起樓梯食野傾計
無記錯係最近小鬼畫展限定商品
應該shopee tw 有
明明冇見過小鬼冇追過佢星 但到今日睇佢既野仲喊緊
我諗憲哥都未平伏到
Shopee tw好似得台灣人可以買
https://www.youtube.com/watch?v=GxVjrn6amU0&t=258s&ab_channel=GuiLe

咁就MATCH了 入面卓文萱有講到同小鬼係樓梯食野 唔怪得小鬼係呢條片入面一路講隻耳仔一路紅
集運黎香港唔知得唔得
Btw揾完都無。。。
好中
就算有都一定天價 香港carousell佢啲野都勁加價
其實大家心底都一直好中意佢
有d可能係睇玩很大 娛百 都欣賞佢
已經慣左見到佢好似空氣咁融入左
咁樣突然走先會迴響咁大
迴響大其實代表好多人本身都好鐘意佢
但人都有自己生活 唔一定個個都狂熱咁追佢
我見有d留言都話冇諗過會咁傷心
其實都提醒人 要珍惜當下 無常一直係我地身邊
唔係既... 小鬼風評一路好好 路人緣都好好 從娛百到玩很大都好多人鐘意睇佢做節目 所以以家死左先咁多人懷念佢
唔會有啦 有number限量

冇得買 我記得係要去佢個畫展先有
好撚濕鳩
我之前睇啲人賤賣親簽album 200蚊
宜家升到800蚊
見到ig d frd都有po返小鬼啲cd,有啲有親簽,但以前冇見佢哋po過講過
我尋日買左一隻簽名既超有感 好彩佢冇坐地起價
好後悔個陣見面會怕柒冇排隊搵佢簽名 唯有依加買返黎留念
我早幾日想買返赤鬼流 無落到單 而家缺貨 好後悔
唔好買啦 呢d仆街想發死人財仲益佢? 掛住小鬼得閒上網睇佢d節目就ok 佢每次做節目都笑得好開心
有時好多野太理所當然
失去就更懊惱
其實大部分人都覺得佢大有前途
走之前都有好多留言支持佢
永留心入面
真係唔想比賤人賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞