黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
楊琳 實要返睇了
之前斷斷續續咁睇
關你屁事?(我講件衫)
我覺得似分別講2個人
係 兩個都轟
我反而覺得,小鬼朋友一定會好尊重小鬼,但佢喺呢個moment 都忍唔到口要出story背後一定有個好大嘅原因。

由小鬼講錯嘢被小豬聽到之後,小豬對小鬼做過啲咩我地都唔知。小鬼的確講錯說話,但以佢份人一定會反省,然後向小豬真誠道歉,不過小豬依然踢佢出party boys 同娛百。不過呢啲都只係表面嘅嘢,小豬果陣人脈廣又紅,背後小豬有無向身邊相熟藝人、制作人、商戶打壓小鬼,有無做咩手段真係無人知,知得果一堆,只會係小鬼最信任嘅朋友。

小鬼如果知小豬去睇佢,當然會好開心,但在世嘅人,有啲嘢無睇得咁化。同埋佢咁嬲,一定背後有啲嘢,始終沒有無原無故的恨。

PS. 我之前係小豬fans,但之後覺得小豬好虛偽就無再睇佢。
屌咩, 想喊撚死人咩仆街KID
喊左三日
佢係我中學既回憶
仲有想補充,小豬係食女事情曝光之後出件衫寫「關你屁事」,睇得佢份人真係好自我同霸道。
鬼哥
我都係
即使果陣睇豬 都有為小鬼被打壓抱不平
下世唔好做偶像啦 太累了
其實小鬼廁所講野個件事係好耐之前發生
應該係佢地啱啱入娛百個時
係唔知點解忽然間拎返件事出黎講
話係佢地不和既原因之一
唉當年就係睇完剩女保鏢就入咗坑
晚晚𥄫住部電話 等人upload新一集上youtube
睇佢哋啲花絮同娛百嘅互動又係好似兩兄妹咁

Feel到佢好累 又要錄玩很大 又要錄直播 又要做AES 又要錄下一隻碟嘅嘢
個情況就好似 係球場上面自己比人hub 自己既兄弟一定會係最嬲出黎推開對面咁 鬼哥未必好上心/ 有好嬲但係都算 但係佢朋友看在眼內 重要呢個時候咁一定會想出聲 跳大又唔係圈中人更加會出聲
呢幾晚瞓前都諗到佢,亂七八糟好多嘢
今晚突然諗起Coco講過,
真正嘅死亡係呢個世界無人再記得你
雖然都係釋懷唔到,但我保證唔會唔記得你
第時老咗會將屋企啲CD拎俾下一代聽
羅志祥發左ig story去左睇小鬼 夜晚12點幾個陣去。應該剩係企住門口出面講野
認同啊 其實我都係因為本身追小豬 睇娛百 之後鐘意埋小鬼 之後睇得愈多 就會覺得小鬼性格好好多 同埋 小鬼潮流品味好好睇 慢慢就轉左支持小鬼 之後做埋奶共祥就直頭憎佢 依幾年小鬼好努力 小鬼走左之後 就無咩點睇娛百 都係ig留意小鬼多d 學佢着衫
前幾年 金鐘獎拎獎係豬蝶 就覺得鬼 威廉唔抵
小鬼既歌 做既事都好好 真係好想有佢出頭天
衰衰地講 想佢可以出色過小豬 贏過佢 唔再係咩羅志祥2.0
係我心且中 佢係黃鴻升 小鬼
哭能咗我都會 我會向世人講佢有幾好
將佢嘅好永遠永遠留俾其他人 等多啲人知佢嘅好
同埋佢嘅精神
野人七號出咗片 睇睇下又喊咗出來
https://youtu.be/vjS0fdmVDPQ
kid ig

如果淨係話佢做SHOW放STORY咁小事
小鬼老死點會係呢個時間 唔睇場合咁公開點名
擺明知道哂私底下D野 見到忍唔住要發火屌佢
個片長仲要係9:16
原來仲有咁既意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞