黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
一個人幾好
先會有咁多人覺得痛
親朋戚友同fans唔洗講
連有啲明明唔識佢嘅人
聽到其他人講返佢生前有幾咁好幾咁善良
都會痛同為佢流淚
希望觀眾同fans會俾返個肯定峮峮
佢先係正印
btw 我估運果關會有default 啦
三次都唔得都當嬴
反正錄完可以剪片
最尾kid隊繼續玩都一take過 點會咁岩
我由DAY 1 就開始睇玩很大,果時係因為鐘意睇憲哥而睇,跟住睇玩很大先至叫深入少少認識小鬼依個人,個個星期一都第一時間上YOUTUBE睇,睇咗幾年,我一開始覺得小鬼依個人做綜藝節目唔算做得好好,同KID比真係無咁帶得出個氣氛,但睇睇下,就覺得佢一集比一集進步,亦睇得出佢好努力,突然間佢走咗,好難接受⋯⋯

同平時其他明星離世唔同,其他明星你會係喺佢地啲電影或者劇集入面,透過佢個角色認識佢,但睇玩很大係真係認識小鬼個真人,所以今次小鬼走咗好唔開心,好大感觸,好似身邊一個真實嘅朋友走咗咁⋯⋯
in連美C out Alli
有啦咩

要三立播埋今晚先有?
我覺得做玩很大依啲節目,真係好辛苦,體力消耗好大 ,然後有時食又無餐好食(不過我覺得鏡頭後佢地係會有得食返嘢的),有時又鳩咁早就比人叫醒去做任務,我真係覺得小鬼嘅死同玩很大係有關係的⋯⋯
Metoo
有啦
台灣以前一早已經傳緊架啦
過左身左都好似天使咁拎個「光環」照住前女友
呢個「光環」就係佢在世時既一班前輩同朋友 或者對小鬼有好感既幕後製作或者廣告商
死左都可以咁照顧在世既女友 真係
肯定大過以前有冷氣吹
https://lihkg.com/thread/2210308/page/1
見就爆po幫手開咗新po
呢幾日都見大部分台灣網友有屌啲新聞係咁講楊,叫佢哋收下,峮峮先係佢女朋友
啱啱打完諗住開 好彩冇撞
分分鐘呢個先係最愛 生前咁錫佢咁保護佢 又係咁叫前輩朋友照顧佢 明明想結婚 點知講左個段野 好sad
睇到峮峮個黑眼圈同眼袋就知佢幾咁傷心
其實都係第一日姐
因為山君 夜晚11點先正式確認呢個關係

打後 甚至 尋日都係 佢title多
多多無區
見堡堡你冇上水 以為你唔得閒開
點為之最愛先
成世最愛?

今年最愛就一定架啦
的確好難去定義係咪最愛

總之就係小鬼永遠女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞