黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
係 好同意兩個人相似!

時間會証明2個人唔似
小鬼係暖男
小豬係渣男

有目共睹
佢入面講既任何野 佢努力實踐 佢亦都好成功咁做到

可以感受佢係用心去做訪問 由心去答主持問題
不停出片...好有心
好似係兩個一齊嚟
憲哥 kid sandy 3個一齊黎
記者正仆街
迫到行唔到
Sandy 都有
你地好眼 我淨係認到kid個頭
我係睇台灣蘋果update
屌佢個閪啲大陸閪又係個live度發神經
kid 對眼繼續腫哂
仲走多個朋友
冷靜啲 唔好為呢啲事激氣

燥就熄左個live chat

你係為左小鬼睇 唔係睇酸民
https://www.youtube.com/watch?v=KFkmsP2PZzQ&ab_channel=%E6%BB%BE%E7%9F%B3%E5%94%B1%E7%89%87ROCKRECORDS

係咪得我一個覺得卓文萱全程心心眼 好似感動到想喊咁
我係嬲人哋死咗仲要咁樣
隔離po咪又係仲嘈緊小豬嚟睇小鬼
唔好理佢哋咁多喇
佢話將來大家回頭睇返覺得冇白追佢 咁佢就係成功了
8年黎 我冇一刻覺得白追過
而家仲有咁多唔係fans嘅人都咁欣賞你
鬼哥你成功左啦 好成功啊
鬼哥真係說到做到
多謝鬼哥呢段分享 你有啟發到我
Kid通宵剪完片,依家又黎,佢兩日都係咁
邊撚個嚟
04今日都係到 點算呀
啱啱先見到

又係浴室
又係心血管相關

藝人旅遊團御用領隊「自由哥」16日才於個人臉書發文哀悼小鬼,孰料,18日卻在五股住家身亡,享年41歲,而他被發現時,整個人倒臥在浴室內,無明顯外傷,手機更是壓在腹部下方。對此,相驗後初步判定為心血管相關疾病發作致死,但詳細情形,仍有待釐清。

原文網址: 報案9hrs才被發現…手機壓腹部下方!知名領隊「自由哥」家中猝逝 | ETtoday社會新聞 | ETtoday新聞雲 https://www.ettoday.net/news/20200920/1813254.htm#ixzz6YYNeKCdt
Follow us: @ETtodaynet on Twitter | ETtoday on Facebook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞