黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
講緊好耐之前啦
林依晨 有出po
講8日前見到小鬼但係冇打招呼
謝謝你讓我等於你 七十億分之一 千分之一
或者傾開傾開
其實佢地錄錄錄 兩集點都要兩日一夜
好多時間吹水 咩都會吹下啦

睇下邊個帶個TOPIC出黎既姐
但過勞真係關事..
佢地成日節目講5點半,6點起身
訓得3 4粒鐘..
我成日睇到真心覺得好撚CHUR
其實我覺得佢冇預感自己會死
只係佢不嬲都會同朋友傾一啲未來嘅野 甚至死後嘅事姐
老實講
唔係join左玩很大 今次咁樣樣 有咁大範圍既人懷緬佢
如果仲屈係娛百 一定冇咁多人出黎能夠講到佢既好
都係有因有果
因為玩很大多數玩幾日
咁可能同小鬼過左晚夜
傾左一晚

先知佢係一個咁好既人
平時娛百上黎目的都係宣傳
拿拿聲收工

唔會交心
如果你有留意 其實好神奇在好多講小豬既post 入面個個反而係講小鬼既好
小鬼最後一次錄影⋯
還把你搞得一身髒兮兮的!
憲哥後悔,當時沒有把鏡頭,在你身上多停留一些些時間⋯⋯
今天去會場看你,我還是不能接受⋯⋯
但我們永遠都愛你❤️!
你真的是零負評
很屌!很屌!
https://www.facebook.com/1612577928971434/posts/2978499929045887/?vh=e&extid=vux2z3lbnSkQtpDO
又會咁巧合同峮峮,憲哥,丫頭講個啲說話
憲哥都話覺得點解會無啦啦sd個咁既msg 因為明明佢地係日日見既關係
係呀,我都有睇到
https://youtu.be/vjS0fdmVDPQ
睇完呢條之後 d 眼淚又自己流在出黎啦
要睇個女肯唔肯
入左去真係可以預左呢世唔洗嫁
因為人緣好
對朋友 佢都保持到友誼甚至做埋兄弟姐妹(得一次例外)
對同事 D嘉賓既無論前輩同後輩都係一致發聲讚佢
對觀眾 大家都覺得佢真心照顧到其他人 唔係造作個種 又唔會立亂係鏡頭前真心發脾氣
就係因為個朋友圈咁大 觀眾緣咁好 反應先咁熱烈
有句說話真係好啱聽 佢係好多後輩主持既學習榜樣
憲哥仲要話佢最後一次玩很大爭勝決心特別強烈
我意見係接觸到果d人既層面

你睇 娛百請到d咩人黎
佢娛百系果d好朋友都係主持群
一係就好似小甜甜咁要成日上去先至fd到

好想肚臍學長
好似話明天小鬼要火葬了
呢樣好難講既
都要kid錄到先得
6點後 咁夜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞