黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你(4)

1001 回覆
95 Like 8 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=k14VMfmHPic
會記住小鬼笑得咁開心玩得咁開心
世界上好難會剩係得一種聲音
只有多數同少數既分別
鬧唔去既人多啲 定 鬧去既人少啲既分別

所以小鬼真係好成功咁耐以黎大部份都係好評
真係超FD

可以放心到鬼去吐嘈佢地
易哥都係
呢幾日睇佢ig post同埋story
都係滿滿對小鬼既回憶同感受...
佢地真係好好朋友

其實代入去真係好sad
曾經兄弟
宜家想講句道歉 都太遲。。
就算冇呢件事,參照屌豬以往紀錄,應該要十幾廿年後先會肯say返hi
因為我同跳大都有講過兩句 都幾信佢
諗唔到小豬以前對小鬼到底有幾唔好先搞到咁
不過算啦 過去左既野就過去 記住鬼哥有幾好就得
雖然我都唔鐘意垃圾支那豬
但以小鬼既性格,可以係最後同羅和好,應該都會覺得開心
係好事黎既
希望佢會因為咁笑住走
佢既笑容真係
我都覺 佢應該冇諗咁多
如果小豬肯和好 佢應該都幾欣慰
講真 佢去左關我撚事咩

但小鬼一定開心
佢開心我就開心
睇ptt話同佢飲酒嗰段說話,覺得小鬼仲好care屌豬感受。
好想試
朋友緣盡唔代表要惡言相向
小鬼真係好好
睇左4個po終於忍唔住留言,到而家仲係諗緊點解會咁.....又唔會同人講冇咁既感受,第一冇朋友明,第二我都30幾,好似唔知點咁....btw, 我同小鬼同月同日生日,感覺仲唔知點咁
真係 一句就夠
入黎取下暖會舒服啲
睇返小鬼同峮峮唯一一次玩很大同台
峮峮做好多野都係咁望男朋友有咩反應 之前睇都唔多覺
呢度好多人都係咁
小鬼係大家嘅青春嘛
所以可以係度呻
每年生日dm小鬼生日快樂
同佢講都同自己講 好似會舒服啲
小豬依d性格只可以話比較唔成熟
人唔一定年紀越大就越成熟
佢要面 所以唔係咁易冰釋前嫌
我中學都同一個朋友反過面 本身每日同佢影形不離個隻
後來因為d野冇再一齊玩 過左1年-2年
其實有做返朋友 但其實已經返唔到以前咁

加上小鬼同豬性格2極
價值觀 做野方式太唔同都好難做到長遠朋友
好似鬼哥同坤達佢地咪好好 物以類聚
係 係我憎佢既角度睇都會覺得佢去就去啦,po出黎做咩,係咪搏同情搏上報?
但諗到對小鬼黎講一定係一個happy ending, 所以都覺得安慰同開心
始終合作左咁耐 人都唔係到就算有咩都係要好好放低
更何況鬼哥話過佢地其實已經無野
佢唔Po咪又係俾人話無義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞