新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (2) 會員Eleven #82587死全家

631 回覆
13 Like 2 Dislike
oculus quest 2 睇落有冇平時睇1080p mon咁清? 定係感覺再清啲?
如果有1440p甚至再清啲就正
去新post 第一頁
尋日見d youtube介紹先知出quest 2
用緊rift s但係fov太窄
兩邊睇唔到...fruit ninja根本睇唔到兩邊彈出黎d野..玩撚
可能係因得ipd 69mm嘅原因

所以問准海關之後就pre order左256+oculus link
ax mesh等佢平d先買,宜家太貴了

唔知幾時出貨呢

啱啱買左apple watch series6
10月等買新iphone(用緊嘅iphone7+死左)
又訂左ps5
財散人安樂
去新post
正常usb type c 3.0都得 唔一定要用佢
佢跟機有條 不過係2.0 你買轉插 C to A 一樣得
我Amazon嗰度唔知點解pre order冇咗
啱啱睇又有返
不過22號order仲有有聲氣
3060 399usd又洗一筆
有3060資料啦?
咦咁我mb用x570 aorus pro wifi都有ax wifi wo
係咪都可以直連?
可以一試 但係會上唔到網只岩玩單機Vr games
除非電腦再插lan線
不嬲插lan
佢本身插住lan再開hotspot咪無問題
咁慳好多WO
好彩果時手痕買wifi mb
係咪訂左quest2
唔熟 仲洗唔洗router?

利申 IT智障
本身16/9就訂左
改完link變左18
當hotspot就應該唔洗
部機到左手試完再update
Router>pc插lan>hot spot>q2
咁router即係唔洗咁勁 hot spot同q2自閉連線 ? 有ax WiFi card就ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞