新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (2) 會員Eleven #82587死全家

631 回覆
13 Like 2 Dislike
我都覺得奇怪
有咩所謂
其實求其開個新FB account都得?
即係會係facebook比人見到你睇av喎
SKYBOX有Mac OS Client
你真係鳩up唔使譜
我問姐又唔洗咁
不過岩岩睇左可以set friend先睇到你開過咩app/game
睇到你app入面睇過咩就基本上唔會發生
好怕朋友玩玩下 佢黎個推薦
你的朋友也觀看了以下影片咁
唔會的
怕既動態可以set private
朋友:正呀喂
如果唔用app, 直接用browser上網睇,咪唔知囉
首先skybox個觀看紀錄 facebook係唔會知㗎 佢冇呢個功能 好似係
淨講解像度同Go差幾遠?
如果淨睇AV
quest 2個手制好似冇咩用
Display + 效能其實差好遠

Quest 2 有大概2.2x subpixels,而且fill factor 好很多(Quest 1 pixel layout 有好多「黑點」)
Quest 重量都錯
多50% pixel,而且Go 最多播4K Hevc ,5K會卡
Quest 2 可以播8K60HEVC, reddit 已經有人試過
想知有冇眼鏡撚會買?
係咪要専登造多一對鏡片
Quest 2有跟一個glasses spacer
可以試下戴眼鏡玩舒唔舒服先考慮突登造對鏡片
asically Elder Scrolls Oblivion if it was scuffed and Alita Battle Angel was the protagonist
https://www.youtube.com/watch?v=YMNHeA4Ivbs

條女好正
64定256好
好彩之前忍左冇買1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞