新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (2) 會員Eleven #82587死全家

631 回覆
13 Like 2 Dislike
好想快D揸xwing呀屌
我碌野已經ready就係等緊隻驚出
我skyrim 仲諗緊整SE 版定LE版好 , 因為skyrim 想裝多mod 為咗畫面 同 gameplay 仲有實驗室既mod , 之前整個兩款LE 版真係好難
我收到email la10月21至27到貨
Too,都係17號訂255GB
18號訂64,未有
256GB先啱
前面有人18號訂已經收到通知嘛

17號訂
依家有免費送貨
想問下:
1.如果我買咗佢 (佢話10月13先上市,不過見到好多預訂我諗起碼要等1個月先開始送)
2.我買左幾本書仔 依個佢即有現貨
問題就係:
我預VR起碼11月先送到,我幾本書仔會唔會都要等到VR出貨佢先出?依段時間會唔會個收keep倉費?
amazon會自己同你分,如果oculus等太耐佢會出咗其他貨先
通常唔會

我訂vr加條cable 佢都準備送cable黎了
通常唔會, 我買幾次野都係分開送過黎, 有咩就送咩先, 除非你係個網到按左一齊送過黎
你唔揀一齊送過黎佢真係charge你幾次運費+每張單手續費架...

你自己揀一炮過而佢分開黎就攤分返成個運費+一張單嘅手續費

你Vr withdraw 症狀嚴唔嚴重?
VR controller係咪通用所有/大部份形號
No
真係無喎

以呢張單為例, 我買幾件野, 佢分開黎送 (兩件星期日送黎, 一件星期一送黎, oculus 之後再送黎)
但完全係免所有運費
隻game咩名?
有興趣
頭先試左,原味依家冇得揀,以前你有得揀等一炮過定每件嘢一有貨就送貨,佢仲會提你後者運費貴d
集運定直送?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞