TD Ameritrade德美利證劵開戶中伏區 (2)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
我都要過左幾日先收到email
請問幾時申請
今朝FPS入錢依家未收到係咪應該打去問下?
都成兩個月前

想問咁樣係咪即係開始緊漫長既等待?
收到電郵
原來又錯資料
想請教下各位, 如果我用ACAT將啲錢由Firstrade轉入TD, Firm name同Address 應該係填Firstrade Securities Inc.定Apex Clearing Corporation同佢地既地址?
同埋TD叫我俾statement, 係咪俾12月嗰張就ok?
一樣
打左去問
等佢攪掂哂先可以入錢
比左電話no.佢就check到個status
寄乜鳩卡
12月頭網上開 跟足步驟填嘢
Upload 晒文件 上個禮拜就開始trade得
完全無寄過嘢
唔撚用咪打去cut左個申請囉 上黎講有鳩用
我見早過你開嘅都無人講咩寄signature card
無話好唔好彩嘅 大家都係排住同一條隊開姐
講到我好似打你哋尖咁

大家話就話中伏 咪又係屌住黎用
狗衝去入錢比TD
係得你呢啲西客咁大支嘢
咩諗緊開完係咪真係要用呢間公司
咁辛苦嘅cut左佢唔好阻住其他巴打啦
我11月中申請 12月頭已經開左
想請教下開戶文件
張簽好名嘅Futures Account Signature Card係咪scan+upload咗上網就得?
唔駛郵寄埋比佢?
你隨便upload 一個document 去signature card到已經okay, 網上開戶唔需要signature card, 但個開戶文件file 要upload 好先入到system
12月頭apply 早兩日叫我補交資料 今日上網check終於轉左fund your account即刻就fps左 雖然未收到email
未收到電郵但係已經批左可以入錢
忍唔住等太耐星期一開左ib
點知尋日收到email話成功開戶
Ib每月收10蚊
Td出金收25蚊
仲諗緊用ib定td好
但出金25鎂真係好貴
孖又貴
Td介面好用嗎、?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞