TD Ameritrade德美利證劵開戶中伏區 (2)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
我sofi同佢一齊用
TD 申請股息再投資真係好方便, email 都唔使, 直接live chat度用simple english 講就得
想問下TD 個watchlist 有冇得睇埋premarket / after hour price?
想問遲啲同cs合併咗
有冇機會買到fractional shares
唔夠錢開cs
睇BID ASK
會點唔穩陣
用緊FT冇desktop app
想知TD個desktop app好唔好用
可能用用下叫TD既人轉哂去用CS?
所以咪諗點解唔一早去用
怕之後冇左TD app
佢要18-36個月先完成合併

況且TD 講到明之後幫你transfer 合併
我九月頭申請,請問而家開戶開到幾多號?
我見官網話CS會保留TOS呢個app
8月14日申請,終於成功開戶加入錢
如果CS都收購而且準備合併程序, 係咪直接用CS用過TD呢?
TD仲有咩優勝既地方, 而係用TD都唔用CS?
我諗好多人 包括我都主要係唔夠錢開cs
Thinkorswim
有個白痴問題,我入左25000usd入去,但係trade唔到option同正股,查核訂單粒制係灰色,正股已經冇lock死,有冇人知咩事定我要打上cs問?
好過cs app?
仲有冇呀?
Firstrade如果要Trade option,要另外禁個制開通
其他公司唔知係咪都要
有無人知thinkorswim手機版邊度睇到ytd profit?
網上交左w8 form 係表格和文件入面已經有一份電子版 但佢寫「請完成本表格」
係咪可以等approval?
打左上去,原來佢未update我個account
唔該巴打
想知咁多位巴打點係citibank wire過去佢網頁寫個個swift code出左3個一樣地址嘅銀行,但係又唔肯定揀邊個先啱

尾三個位係 XXX 的話揀 WFBIUS6S 就得
唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞