TD Ameritrade德美利證劵開戶中伏區 (2)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
想問點先知用唔用到孖展? 點開通?有要求?
頭先打咗去問, 佢話唔知點解唔係個個收到confirmation email, 但收唔到唔等於未成功開戶
OK 我FPS 錢入去試下先
佢有冇曾經send一個email 叫你click條link 交文件? 你click入條link睇下啲文件係咪approve晒, 如果係, 應該成功咗
我睇返我31/10開戶, 24/11先approve文件
有吧 我入去見到就係TICK晒 "->" 係到去注資個PART
一定要Email 問佢, 等佢再Check點同你攪有無欠, 無就立即email 比你, 再叫你入最少皮, 可以入場玩了 !!
咁我聽日直接打多次去問下
啱架啦, 就係欠呢到, 交齊, email 等佢Check, 因為佢要睇曬你有無交錯野, 交齊就會立即回你, 入錢, 當晚入場玩得.
好 唔該
收到EMAIL寫住 Valued Client, your account is now open, 之後叫我入錢,係咪代表已經開左AC 我依家唔入錢住遲D先入得唔得?
得, 一年唔入錢都得, 係無錢入場玩的 !!
呢排唔知搞咩,我星期一電匯過去,尋晚先見到入數
我都係下午入, 晚上開市再入去佢個軟件Desktop版, 望下, 兩小時後就有了, 可以立即買股了 !!
期權要佣金???
大家有冇試過用支票入錢入去
匯率係點計?係咪都係同用FPS入錢落去一樣?
俾左文件,成個星期都未覆
想問收到email叫注資,FPS後"注資"TICK咗,但"即將完成"同"文件審批"就未TICK,咁即係開咗未?
FPS轉出最高係咪得$10000 hkd?
唔係,登記左賬戶可以唔只$10000
我都係咁, 但係就交易到
我想問下有冇人用過citi做電匯? 有一行叫FEDWIRE想問下應該填咩定係唔使填
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞