TD Ameritrade德美利證劵開戶中伏區 (2)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
想問下td我本身有個cash account, 然後岩岩開左個margin account
要等幾耐? 有冇得將我個倉由cash account射入去margin account?洗唔洗錢?

同埋如果將筆錢由cash account轉去Margin account又洗唔洗錢?
citi用唔到fpd轉錢? 個fps id 無效
diu 琴日仲登入到,今日無啦啦話我電話未register,又要打去cs搞
想問下入到thinkorswim 網頁同電腦版
但係收唔到email話開左 同埋apps都入唔到
咁樣我係算開左定味開
夜晚6點fps入錢 唔知開市後會唔會有錢係入面呢
恒生FPS過去td係咪揀本地轉帳??
想問下cash account 係咪已經可以交易期權?
啲客服長期搵唔到
介面好好用
app好似唔係俾香港用戶用 入唔到係正常
只要佢tick晒你個申請 你就可以入金trade
fps唔係一定本地咩?
唔該巴打
而家係咪等佢而注資嗰欄正式轉剔號先入錢?
係呀 有剔就可以入錢
我用到喎 tos both app & desktop
thanks 巴打咁我再等下先
搞左兩個月,今日終於開到,期間填錯左兩次
早幾日問左
做到12月1日嘅申請
巴打 想問呢個係咪要繼續等定係我仲有野未填未交 佢上面寫住仍需提供一些文件個句係咪姐係我地交齊野 謝謝
冇睇錯嘅你應該交晒 keep住等就ok

miss哂琴日爆升
平常心啦
一年咁多機會,真係心臟病發
TD HK 只喺登入到TD HK嗰網同 thinkorswim
提款只可以靠TD HK嗰網
如果畀人封咗嗰網,咁咪拎唔翻啲錢?
TD Ameritrade 同 TD 系 2 separate entities. called 左 TD Ameritrade to verify. Charles Schwab 買左TD Ameritrade, 遲D合併

不過唔知 charles schwab 受唔受HK監管
唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞