TD Ameritrade德美利證劵開戶中伏區 (2)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
8/11先開戶
今日26/11已經收到email補交資料
話1-2個工作天批完就可以入錢
TD效率睇黎好左?
開戶高峰期已過
證券行開戶唔會開完又開嘛
今個月14號先開 唔通可以聖誕前開到
兩星期前apply,今日上網login見佢tick咗可以入錢,但無收過email,咁其實入得未
好似無聲無氣咁既
可能有delay, 我上星期apply今日先收到confirm email
收到email話開到,有冇人試過sofi轉倉
個app係咪有問題 啱啱開到户口但係login唔到個app

ios
TD 要點樣enable live data ?
入咗數都冇嘅話同CS講,叫佢開返
Push 同問
Td 係咪冇portfolio graph? 好想知個account 既波動
FT第二日就可以用
TD就要開兩個月

不過論功能而言TD係真係贏曬 又可以FPS入錢
個App好用太多 岩DayTrade用
而相反FT唔岩成日出出入入 長揸係一流
巴打們 Td 點開買賣option ?
我18先開希望聖誕前開到
td有冇得睇咁耐以黎既交易賺既%?
開咗戶口,但個email話
The first deposit must be at least HKD10,000 from your Hong Kong bank account, for identity verification purposes.

但第一次我想試下轉$1先,有冇人試過會有問題?
你響香港證券行網上開戶都要咁架啦
驚唔見不如唔好開
有冇人知點較tax lot ID method?唔想first in first out
Thinkorswim個程式係咪要等TD個account activate左先用得
岩先試login唔到
無野了 原來登入要authentication
開完帳號叫我注資
有冇話幾多日內要入1萬?
要主動Email 去問佢, 我試過, 係文件唔齊, 一email 問清楚欠咩, 原來只係欠住址信, 用返上網電子收費單內有你個名同地址就可以了, 之後一星期開左, 最後通知你過最少過一皮野, 轉數快OK, 即晚就買到美股, 仲開始搵到少少錢, 因為個Desktop 版十分Pro, 好用過FT.
用緊FT乜都冇得睇 又唔想用支牛
TD真係唔錯
戶口唔夠US$2500, 就只能每日daytrade3次, 過US$2500就無限.
而每次交易就收US$0.01手續費, 即係一買一賣就在你戶口最下個位總數單見到.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞