TD Ameritrade德美利證劵開戶中伏區 (2)

1001 回覆
33 Like 2 Dislike
想問下成功開戶並已經係thinkorswim見到入咗錢,
但係仲係delayed data,我上網search話要login TD ameritrade website改setting,但我完全搵唔到個一版係邊?
download 呢個 thinkorswim 軟件睇喎, 無delayed data 喎 !!
唔係網頁入面Set 喎 !!
長渣的話
我覺得Cs int 最好 其次FT 最後TD
TD HK始終受香港政府監管 唔算真離岸
手機app login fail
登入唔到 有冇人都係咁?
仲未得, 我諗都係開FT算

花旗入錢係咪咁填?

Details of Payment / Message:
提示要填fedwire
係咪填 ABA #121000248 ?
定係填自己TD acc no???
點解有20分鐘delay ge?
係咪我未入錢定點?
我都係
但thinkorswim 得
Valued Client, your account is now open.

收到呢個email 之後仲爭啲咩?

我入thinkorswim 都係認證極都認證唔到
想請教下點電匯返啲錢入銀行?我見佢嗰版面有欄交易授權碼想問係咩嚟

睇咗個官網都搵唔到個code係要填咩
填ABA, 但後面要再加TD a/c no.
同客戶服務講 佢會即時幫你轉即時data
thx
花旗個 currency manager 個交易紀錄唔知點解係每日只係 update 一次
但我尋日下晝5點幾過已經係
有冇ching知
未試過電匯
有冇人覺得個desktop版難用過web
係 我連手機app都唔鍾意
用開web版
你開戶時候set嗰個
係咪冇得睇佔倉幾%
我尋晚8點幾過數
citi 有紀錄
但TD 仲未見到有錢
我試過兩次,一樣Citi。一次朝早10點,6點收到;一次晏晝2點,7點收到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞