36歲台灣藝人「小鬼」黃鴻升死因曝光 浴室跣低撞傷頭失救

1001 回覆
336 Like 9 Dislike
笑撚左
我即管跟你地講法
你地唔日日去紅磡個殯儀館
到同人RIP都唔好講自己有良知
人地都死咗又無啲尊重,阿媽唔教仔,可悲
咁啱上網見到有倨識既戲子死鳩咗就係度道德撚上身
手足呢?
年頭Kobe死 又係有類似呢啲分化撚 負皮block
垃圾fanboy唔好學人做香港人
我分化? 你先係 手足條命重要過D外人幾多
你話死屋企人身邊人就話
依個? 你係佢邊位阿 佢仲要係一個戲子
做人做到你咁係到引戰都幾可笑同可悲

口講關心12手足但係瘋狂入嚟呢到留言,咁多時間不如推多兩下12手足po囉,可笑

今次膠都廢事比,直接block算,睇得出你真係無乜家教見人就亂屌
笑撚左
我即管跟你地講法
你地唔日日去紅磡個殯儀館
到同人RIP都唔好講自己有良知
咁啱上網見到有個識既戲子死鳩咗就係度道德撚上身
手足呢?
佢真係好黑仔 慢慢靠自己努力撈到有成果 再一下比個天攞走哂所有野
得罪講句,手足知名度低過小鬼100倍。用你嘅講法,手足夠唔係我屋企人,關我撚事。我rip邊個使你過問?
好多獨居人士真係要小心呢類意外
好想再聽到佢啲笑聲
咁跟你講法
你夠買波啦
晒錢晒時間
唔捐俾手足?唔日日出post 12手足?
我都覺得個節目好chur
做開運動唔代表唔攰
佢會當睇唔到你呢句
真係好心up
連佢自己都估唔到最後會失救。咁快就要離開呢個世界
霸鳩左個熱門都無衝突 你盲的嗎?
真係有賭波都唔似你地堆仆街咁影響到手足
RIP係唔關我事阿 你地唔care手足我care
Sorry 唔似你地咁仆街
連登轉左性, 無人提佢食左楊丞琳隻豬
又唔見你去屌啲唔關12位手足既熱門post 柒頭雙重標準到
有賭波?
又唔捐錢俾手足?
賭錢落海都唔捐俾手足
咩居心
唔好同我講嬴硬
死神來了
努力咗咁多年 開始有成績
結局居然係咁
覺得死因唔係咁簡單
見字即刻買返對防滑膠拖鞋
改地板啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞