36歲台灣藝人「小鬼」黃鴻升死因曝光 浴室跣低撞傷頭失救

1001 回覆
336 Like 9 Dislike
我都係咁諗
正常人思維都會諗咁夜,可能攰得濟訓左
邊有得諗咁多
係啦
我都諗會唔會搵佢就救得返
有排後悔內疚...
又太突然嘅...
睇文覺得小鬼對女朋友好好
得男揾女 女冇左電話就唔會揾到自己男朋友
都覺得段感情有將來
證明小鬼放左好多心機時間去經營呢段感情
先會令女方咁有安全感
小鬼
如果真係小鬼經常報到
琴日全晚揾唔到

應該要揾佢屋企人認真
太怪了
唉,我sad到而家 愈睇d藝人PO相文愈沉重
高以翔二選一係小鬼
唔知點解小鬼既死帶俾自己既震撼比想像中大好多好多好多
有無人都係咁?
睇完好撚心酸 幾年前仲追緊娛百 自從小鬼走左後都冇再睇 突然死左真係接受唔到
有 大個都冇咁關注佢 唔知點解真係好唔開心
唔知點解自己愈大好似無晒情緒,記得細過睇啲感人劇會喊得出,死阿爺個陣都有喊,但愈大好似愈唔知點喊,好多時明明件事或者場合係極傷感煽情但都喊唔出即時其實係好唔開心。遠至小同突然意外走咗,近至從舊年開始見住咁多唔合理既事,再到年頭Kobe呢個由細仲意到大既偶像死咗,我雖然唔係小鬼fan但作為90後細過已經聽過佢睇過佢,一個咁好既人咁樣走咗又係喊唔出,自己變咗機械人麻木咗咁,真係好撚恐怖。

試過誇張到上Youtube搵教學點樣喊,真係好驚自己出事,雖然情緒上好似無波動但其實咁樣先係最恐怖
可能真係由細睇到大,同埋台灣藝人感覺好親近,加上佢形象好正面,震撼程度同Kobe差唔多
好唔開心
個心俾人抽空左一忽咁
呢句會唔會係想講佢知
佢已經有D野但又講唔出口
以前係光速屌西祥fans,日日追娛百,後尾唔中意支那祥對小鬼好感,好想睇佢威過隻豬 有keep住睇吓佢啲消息,今日難過咗成日。
本身唔係佢fans但由娛百開始有睇到佢,睇佢同承琳既亙動就知佢係個好仔

好可惜走左個咁好既人,同時好似埋葬左自己青春咁
佢係90後童年回憶黎
個陣有追開台灣嘢基本上都會識佢
再加上佢人脈廣 好多明星好友都出post悼念
睇埋佢d好人好事真係好sad
咁後生就
因為好多藝人都分享比小鬼照顧既經歷
同埋我自己由10年前娛百睇佢睇到而家
雖然未去到忠實fans,但係都好唔捨得
個陣係咁追佢啲新聞睇
細個就識 雖然大個咗無乜留意
但都間唔中會見到佢嘅新聞 or 綜藝cut
先36歲 過咗一日我而家仲未接受到
明明無成日留意... 但好大感受
有睇佢入去人地屋企訪問. 嚇啲人好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞