36歲台灣藝人「小鬼」黃鴻升死因曝光 浴室跣低撞傷頭失救

1001 回覆
336 Like 9 Dislike
小鬼仲係壯年,而且不嬲有訓練,突然過身更難接受
二殯即係出殯咁快
睇得出佢係真係好努力,而且個人有親和力
好可惜
點解唔係犬
真係好sad....
某程度上黎講佢真係黑仔....
一直覺得佢好努力咁向上爬
之前又因為娛百跌咗一排
依家終於有一個節目開始做得起
又正值壯年...感情上又有d進展
點知一個咁嘅意外...一炮過化為烏有

利申:
單純睇過佢做果時嘅娛百同玩很大
二殯係第二殯儀館
同停屍間應該差唔多,因為佢要等法醫驗屍先,未出殯住
記得佢喺娛百講笑咁講過以前讀書係佢人生最高峰既時候
之後都係起伏不定
努力左咁耐又有一個節目紅返,點知而家...
半日都接受唔到
唔係死忠但以前成日睇娛百
間唔中會睇玩很大
仲要當年好鍾意嘅MIT
林鄭幾時沖涼跣腳啊屌你老母
中學時好迷佢
真心佢哋兩個型象真係差好遠
對佢惟一嘅印象係
「讓你盡情發洩的遊戲」
小鬼呢個人真係娛樂圈奇蹟黎
當年娛百我家也有大明星嗰個節目
無論後輩前輩 影圈歌壇嘅人上黎都認證小鬼係好好人
係娛樂圈呢個大染缸度成十幾廿年 從來都唔會擺款忘記初心
全世界娛樂圈都搵唔到第2個咁嘅人

屌佢老尾google賤格到
仲有三浦春馬(未夠36歲)
沖完涼地下濕跌底撞到頭唔俾?唔知頭唔知路就話屈人

新聞都話排除左酒精藥物影響唔睇內文就屈鳩人

做人做到咁仆街人哋得罪你啲咩
其實佢有小小係係為左追夢而唔上唔落
佢一直都想做歌手 但好老實咁講唱歌方面真係唔係佢嗰範
當年剩女保鏢同陣頭個坊咁好應該一直往影視圈發展先啱
要試過一個人住先知有幾麻煩
沖沖下涼無熱水又試過,出街無帶鎖匙試過,就快打風未放得工醒起好似無閂窗個心仲慌最慘係病咗一個人攤喺床想搵人針杯水都無
個洗費又大,水電煤飯屋企雜費,全部都係錢
有得揀真係唔會一個人住
又係廁所雖然唔係跣死
接受唔到
我呀嫲之前就係拖拖下地跌咗落地,爬咗勁耐先攞到電話報警 之後住咗幾個月醫院
之前成班friend去浸溫泉,有一個無喇喇暈咗到而家諗起都驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞