36歲台灣藝人「小鬼」黃鴻升死因曝光 浴室跣低撞傷頭失救

1001 回覆
336 Like 9 Dislike
小鬼前一晚7點幾返到屋企,另一日早上11點幾老豆發現,都有差唔多十幾個鐘失聯

不過藝人工作時間唔穩定,可能真係好容易一大段時間會唔用電話
唔一定要喊出黎既
每個人處理同面對負面情緒既反應都唔同
有時可能係未消化到呢d震撼既消息
可以試下聽悲情既歌,或者自己感觸好深既歌
就會喊到出黎
以前追星已經有諗過自己粒星終有一日會死
追咗葛格10年以上
到今日知道哩個消息之後先發現原來自己無心理準備
我....唔係佢忠實fans
但一直好鍾意佢
今日睇左好多佢朋友既post
我都喊左出黎
唉,岩岩睇到,真係世事無常
https://www.youtube.com/watch?v=YqGtnUY7bwU
我都係咁
因為海派甜心開始留意羅志祥,跟住睇娛百先識小鬼
小鬼係越睇越有好感.小豬係越睇越反感
大家記得以後以佢做榜樣
以前羅志祥紅左少左返娛百
靠佢撐住做效果,同蝴蝶主持又有唔同既火花
世事無常
好好活在當下啦各位
要身邊既人都讚佢而且真心記得佢既好
仲難過賺大錢
佢喺台灣娛樂圈都冇咩負面新聞,係好難得
今日我都反思左成日
依樣真 我諗做藝人打滾咁多年 真係無乜人做到無負面新聞 所有合作過嘅人都讚佢為人好乖好努力 大前輩到新人都係
同埋又唔係老人家或者有咩重病(可能有都未定
好多時唔見左十幾個鐘你會以為佢訓左
可能佢返到屋企send msg畀女友話今日工作到好攰沖埋涼就訓教
咁做女朋友未必會隔幾個鐘之後瘋狂搵佢
只係唔會諗到佢會咁樣過左身
點知自己都⋯
有 到依家都未接受到 好想自己係發緊夢
想像唔到佢既親人同好朋友會點
似係真係唔知佢住邊 無啦啦應該冇事可能早訓左
佢一定好自責成世都唔安落
如果拍左年半 無理由唔知既
我都係, 無估到自己會咁唔開心
應該有好多90後係睇娛百大,
我自己最初由為左睇支那祥,
到因為小鬼個種謙卑既態度而轉左為左佢而睇娛百,
雖然佢退出左娛百之後有一段時間係比較靜左,
但之後做玩很大慢慢又有翻人氣,
點知個勢起緊既時候就突然走左,
老實講真係好難一時三刻就接受到,
見到有咁多演藝圈既人講佢既好人好事,
就更加心痛點解會咁早離開
肯定係 十幾個鐘可能覺得小鬼開完job就休息訓
又無去佢屋企 到之後先後覺 一定好內疚做乜無主動現身見面
冇可能唔知佢住邊啦
小鬼成日比人拍到上峮峮屋企
佢又點會冇去過小鬼屋企
不過真係冇得怪d乜 天意就係要弄人
但正常一晚搵唔到男友 都唔知走去報警啦.. 頂多咪以為訓著咗 仲要做依行一拍野搵唔到人都正常
903聽楓的歌播緊佢d歌

想就去聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞