36歲台灣藝人「小鬼」黃鴻升死因曝光 浴室跣低撞傷頭失救

1001 回覆
336 Like 9 Dislike
加油呀絲打
我都係
終於等到小鬼同坤達一隊 點知
依家唔敢睇好驚自己會睇到喊出黎
可能突發動作血唔到踎低起身見頭暈
另外蒸汽一多本身就會難呼吸, 亦都會引致過熱個人脫水,
桑拿浴室蒸汽浴嗰啲咪就係咁出事, 尤其係有啲麻甩佬想表演自己好捱得加水
有個女仔fd試過衰on9 沖涼唔開窗, 幾乎暈低出事

廁所浴室記著要保持空氣流通
同曾咩事?
前排佢仲同鬼鬼live整嘢食
話鬼鬼咩都抄佢
連簽名都抄 仲去登記專利

真係睇得出佢哋感情好好
我琴晚睇完...今日中午就
每次有藝人或者名人死總會有班on9衝出黎問who
呢d情況負評封鎖下一頁就得,唔洗回唔洗理呢d人
如果你同普遍90後一樣中學時期好迷睇台劇,綜藝基本上都會知佢係邊個
咁實有人無睇過台劇唔睇台灣野唔識唔出奇
我都無睇過黑豹,連佢係乜水都唔知,到佢死左都唔知佢叫咩名
真•小鬼
今年有個post又係講豬鬼
好多巴絲都話握手果陣
佢隻手好暖握得好大力
我永遠都會記得果陣感覺
明明前幾日仲睇緊玩很大點解今日會咁?
佢真係好努力好比心機
本身仲期望有朝一日佢會拎金鐘
天意弄人
之前敖犬所在嘅Lollipop F簽咗曾志偉搞嘅經理人公司
敖犬就話經理人公司啲人私吞佣金 又騷擾佢媽媽
經理人公司就話敖犬私下接job
差啲弄上法庭 最後好似庭外和解咗
依首歌成日聽
士林地檢署檢察官會同法醫在下午3時許前往台北市立第二殯儀館相驗遺體,4時許完成相驗,確認遺體無外傷,頭部也無明顯傷勢,研判非跌倒撞擊頭部死亡,至於是否為心肌梗塞或其他疾病造成,以及是否有服用藥物、酒精等,檢方排定9月18日下午2點30分於板橋殯儀館解剖遺體,釐清死因。
我有份講佢握手好大力
其實小鬼對其他人都幾好
連吳宗憲都幫佢
見到楊丞琳出咗post,睇到眼濕濕
死鬼變厲鬼
落地獄啦
same here
我尋晚睇左一半 真係唔敢再開黎睇
太突然
明明尋晚仲睇緊佢 點會今朝就...
我的靈魂二十一公克~因為你而完整了~
小隊長鬼哥的靈魂
小鬼對個個都好好..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞