36歲台灣藝人「小鬼」黃鴻升死因曝光 浴室跣低撞傷頭失救

1001 回覆
336 Like 9 Dislike
無拍劇拍戲啦
留名睇林作又抽水話買保險的重要性
rip
我都幾鍾意小鬼 雖然唔係fans
但係感覺到係個好男人
偉晉風田都有講,小鬼個陣話佢唔請辭嘅話佢地幾個就上唔到位
同佢有合作過嘅個個都出po講小鬼平時點好點樣照顧人
咁死好難過
真係寧願佢同屋企人一齊住
好多人同你一樣咁心痛 講出黎舒服d
我男人老狗 今日不斷loop佢既歌睇佢既ig 喊左好多次
利申: 由細睇娛百到依家 真心好欣賞佢既性格 態度 才華 etc
都大機會
應該急性心臟病再帶連撞親個頭

香港都發生過
睇住佢入咗玩很大 受到好多批評 表情係呃唔到人 就算扮到幾樂觀都好 其實都睇得出佢非常自責 好大壓力 有一集係唔知輸左比kid幾多連敗 之後終於贏 佢隻眼紅哂 眼濕濕咁 到依家主持得越來越好 節目越嚟越精彩 不斷多咗人嚟支持 仲諗住今年佢終於可以憑玩很大拎金鐘獎 依家咁樣⋯
由娛百開始認識佢
到而家佢努力到做到玩很大主持都好佩服佢
雖然唔係佢FANS
但係朝早睇到新聞真係呆左幾秒
之後唔知做咩心情好DOWN
相比起KOBE反而今次屈住屈住咁
有頭髮邊個想做辣喱
你無樣無錢無吸引力就整定做獨居毒撚
家人遲早會離你而去
得貓貓狗狗可以斟杯水比你
再唔係嘅住老人院或者扮傻住青山
大把人睇住你
Kobe都叫享受過

佢真係岩岩開始上,岩岩開始起飛既時候走左
男人老狗都覺得好唔抵好可惜咁替佢流眼淚
見到堆長文都知佢人品係點
如果換轉第個死左應該大把人落井下石
2020年全世界搞乜撚野
只能夠話死因如果係因為遺傳病影響會冇咁難過
如果係唔小心跣更加心痛
最鐘意睇佢2個合體玩,但而家真係....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞