36歲台灣藝人「小鬼」黃鴻升死因曝光 浴室跣低撞傷頭失救

1001 回覆
336 Like 9 Dislike
最緊要唔好用雲石做地板
濕左好易滑倒
後日解剖查死因
冇著褲應該趕住出嚟
可能唔舒服想走出嚟打電話求救 點知
我都好易一焗就暈 所以一定開大抽氣扇沖涼 有時開埋門 同埋盡量唔咁熱
一暈就會熄水出一出返黎先 抖抖
好怕死
連呀福都俾小鬼照顧過,究竟小鬼個人有幾好
咁點同
好似你死左咁都冇人會難過
事情如果那麼簡單那就好了
想讓自己不見
瞬間就统统消滅
人類如果没有心臟那就好了
受傷不会流血
悲傷也不会流淚
Who?
熱門最幫到手足 而家邊個連登仔望兩眼個熱門之後就救左人啊 本身連登熱門係個個台都會有post架啦 你先係特登出黎比人屌既戲子
本身都想笑 見到你依句大笑咗出嚟
一覺有少少暈眩唔好死頂,唔好同行去第二度,即刻坐低。試過無啦啦暈暈地,打算行去第二度,點知行行吓就冇意識,醒返發現個頭差少少就撞到凸起嗰舊雲石……
可能電話響想接電話

==========================
周梓樂死因研訊 11月16日開審
預計審五周 警方呼籲市民提供資料
https://lih.kg/2204398
佢第一隻碟啲歌係好聽嘅, 不過佢唱歌真係唔多掂
唉到宜家仲係唔敢相信
點會咁樣就走左⋯
我想像唔到佢老豆入屋個下係點面對
2020 sucks
最衰既一年
病左想搵人斟杯水都無
有無咁廢呀你
士林地檢署檢察官會同法醫在下午3時許前往台北市立第二殯儀館相驗遺體,4時許完成相驗,確認遺體無外傷,頭部也無明顯傷勢,研 判非跌倒撞擊頭部死亡,至於是否為心肌梗塞或其他疾病造成,以及是否有服用藥物、酒精等,檢方排定9月18日下午2點30分於板橋殯儀館解剖遺體,釐清死因。

真係好難接受
我都好鐘意佢
成日幻想做佢女朋友一定好幸福
威廉好似範範都麻麻, 不過佢都算好努力嘅
瘦左啦
宜家同風田主持外景幾好
希望所有比支那豬打壓嘅娛百人都唔好氣餒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞