2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
聽日去實惠招聘日算,唔想再hea

見店務定理貨員

兩個都想,今日send咗email 想問邊度招聘日

聽日

sorry 睇錯

見店務定理貨員

聽日

sorry 睇錯

ikea唔會好D咩

見店務定理貨員

聽日

sorry 睇錯

ikea唔會好D咩

好遠

見店務定理貨員

聽日

sorry 睇錯

ikea唔會好D咩

好遠

係咪得呢幾間分店空缺 仲諗住搵九龍區
借問聲邊到睇到各公司d招聘日時間地點
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD
今日in完ZARA
聽人講好閪
有無巴打翻過
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD

地產佬
想搵份朝早至晏就4點前嘅工
可以一星期返5-6日

https://t.me/Happyday123
有無sales要人
或者其他都得
有冇part time 同marketing 有關,想grad之前試吓,之後易入行d
有冇part time 同marketing 有關,想grad之前試吓,之後易入行d

Supermarket
今日in完ZARA
聽人講好閪
有無巴打翻過

我都in完
奴工處?

Supermarket

話說有無人知u記仲請唔請人...

零售呢行
幾時都請

零售呢行
幾時都請

你的樣子如何你的日子也必如何

Supermarket

零售呢行
幾時都請

窮肥毒柒醜 可以唔使見
利申 試過

Supermarket

[im]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/dc/66/f4/dc66f4382a9609c1197ac99788dfbcc6.jpg[/img]

零售呢行
幾時都請

窮肥毒柒醜 可以唔使見
利申 試過

U記入面有肥毒嫁喎
你招聘日去實請咁濟
同佢prefer你係無經驗白紙多過老屎忽
之前新鋪招聘日 我無經驗 另外有翻咁上下年紀既兩個老屎忽 都剩係請左我

零售呢行
幾時都請

窮肥毒柒醜 可以唔使見
利申 試過

U記入面有肥毒嫁喎
你招聘日去實請咁濟
之前新鋪招聘日 我無經驗 另外有翻咁上下年紀既兩個老屎忽 都剩係請左我

我係招聘日去

零售呢行
幾時都請

窮肥毒柒醜 可以唔使見
利申 試過

U記入面有肥毒嫁喎
你招聘日去實請咁濟

我係招聘日去

話說之前好似可以店鋪請part time 最後一d回音都冇
運動家 短期合約店務員 好唔好做
7仔pt好唔好做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞