2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

17歳ok?

應該得?我暫時未見過未多18歲嘅同事

有無人有興趣返西餐廳? 葵芳

50/hrs

12-4 / 6-11

可以返半日 不過多數要夜晚

有意有意
tg: lalaka123
九龍油尖旺區 酒店飲食業請炒散
酒吧餐廳居多 多數要收夜
半個月出一次糧 銀行過數
歡迎學生 應屆Dse學生 家庭主婦
無經驗但有責任心 都無任歡迎
有意 tg:terryline / ig terry_line

想做學徒
想做bar cafe 甜品
巴打有無門路

同求

應該得?我暫時未見過未多18歲嘅同事

巴打/絲打 你份工我打電話去佢好勉強話要請人 最後話要send cv俾個hr喎 係咁麻煩㗎?

send cv好麻煩咩

要等佢批呢下煩嘛

⋯⋯想即刻請?
難啲喎

入面嘅同事全部都要send Cv同等通知

居然係咁 我原本預walk in填表 真係唔好意思 即刻send先

有興趣
想知詳情
Thanks

個post 叫咩名呀?我search 到叫sale associate 但唔係part time 咁呀
可唔可以留個post 名俾我直接send cv 去?
thanks!!
有冇人做過佐單奴part time sales? 感覺點?
有冇人番過bar pacific ar? 想搵下夜晚工賺多啲
party room係咪要有人介紹先做到
有冇巴絲做過Bauhaus 啊
佢地pt洗唔洗跑數架?
有無人做過ajis盤點?
留紺巴 我想問send咗cv大概幾耐會有回音
有無朋友6月頭可以去黃大仙
上3-5堂補習?學校程度小三
可以去到$100/hr(只限女生)
時間可能5點後,可能再早啲
有興趣就留telegram

https://t.me/iamyy

https://t.me/purenturetoxicjj

一陣幫你問下

一陣幫你問下

我係喺佢最要人嘅時候入去做
send左兩日即刻叫我interview

一陣幫你問下

唔該你 send咗幾份最想番呢份
夜晚7點/8點至12點有咩工可以翻?
利申:做緊pt 賣衫sales翻早更,想搵多啲
想收工再做多份

一陣幫你問下

想同我做同事

其實我係絲

一陣幫你問下

想同我做同事

其實我係絲

聽講上面hr果到換左新人做 所以乜野都搞好耐

一陣幫你問下

想同我做同事

其實我係絲

你係絲就仲好啦 我好驚男人太多
你介唔介意留你tg俾我 啱啱疑似你地個hr call黎 但係滿記甜品
有幾樣野想問你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞