2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

https://t.me/ingmarly thank you

有冇多d資料?
https://t.me/killthemwithkindness 可以tg講唔該
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD

地產
有冇人我係漏咗冇搵你嘅
留多次你個telegram畀我

https://t.me/leonlam715
留名

17歳ok?

應該得?我暫時未見過未多18歲嘅同事

巴打/絲打 你份工我打電話去佢好勉強話要請人 最後話要send cv俾個hr喎 係咁麻煩㗎?

17歳ok?

巴打/絲打 你份工我打電話去佢好勉強話要請人 最後話要send cv俾個hr喎 係咁麻煩㗎?

send cv好麻煩咩
有冇人番過partyroom之類pt 好唔好做

17歳ok?

send cv好麻煩咩

要等佢批呢下煩嘛

我返過 好唔好做睇你上司嘅要求
我果個好hea 返工做自己野
$50 per hr 多人就60 70

17歳ok?

send cv好麻煩咩

要等佢批呢下煩嘛

⋯⋯想即刻請?
難啲喎

17歳ok?

send cv好麻煩咩

要等佢批呢下煩嘛

⋯⋯想即刻請?
難啲喎

入面嘅同事全部都要send Cv同等通知
有無朋友6月頭可以去黃大仙
上3-5堂補習?學校程度小三
可以去到$100/hr(只限女生)
時間可能5點後,可能再早啲
有興趣就留telegram

https://t.me/iamyy

17歳ok?

send cv好麻煩咩

要等佢批呢下煩嘛

⋯⋯想即刻請?
難啲喎

入面嘅同事全部都要send Cv同等通知

居然係咁 我原本預walk in填表 真係唔好意思 即刻send先

請唔請人?

請唔請人?

之前平日去全日得我地一間房
個staff就由中午煲劇煲到夜晚
一日半日咪風光囉
一個暑假咁返真係中英美日韓劇都煲齊
有冇人見到starbucks呢幾日出咗recruitment?? 有冇人做下可以講下好唔好做? 順遂想打發下時間做下

請唔請人?

一日半日咪風光囉

係咪要人介紹
最近想轉工

咁點解轉黎賣餅
有冇人見到starbucks呢幾日出咗recruitment?? 有冇人做下可以講下好唔好做? 順遂想打發下時間做下

朋友做過
佢話講人工講前途都係唔值得做
不過學到沖咖啡拉下花都算係一門手藝(專又專係專 只係你再深入學會易上手)

請唔請人?

一日半日咪風光囉

係咪要人介紹
最近想轉工

冇撩佢傾計 見佢睇到好入神

咁點解轉黎賣餅

一黎partyrm唔係日日有工開
二黎我老細做野愈黎愈「那西」
三黎無同事 得自己好悶

TMCF係朋友介紹 見佢話工作環境幾好
同事又好先轉工
有無大學生sem break岩返part time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞