2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有無人做過倉果D 打單員? 係咪垃圾工?
利申: 有份叫我返, 夜 7-11
有無人做過倉果D 打單員? 係咪垃圾工?
利申: 有份叫我返, 夜 7-11

pt理唔理垃圾 有錢收就得啦
btw求介紹
https://t.me/salamando1

求pt,可返夜or凌晨更
返緊Burberry pt $50/hr

仲請唔請人?
唉year2 sem break左半個月都未搵到工好愁

全段時間free

你係覆緊我?
請telegram如果係嘅話

你好 我有興趣
tg: iluvyamap

仲請唔請人?

我都係岩岩返左兩日 應該暫時唔請
有冇人返過123by ella 全職?
可唔可以講下份工點
睇其他post見其他人話得8000蚊月薪

17歳ok?

應該得?我暫時未見過未多18歲嘅同事

請問仲請唔請人 想返 口才都算好 想搵呢啲工再練好啲
https://t.me/Cheunghiuuu thank you so much!!!
聽日in bershka

絲打網上apply?
Google 到份party room
40-55/H 直接whatsapp apply
有冇伏

利申 唔怕悶
有冇伏

利申 唔怕悶

係咪觀塘
有冇伏

利申 唔怕悶

係咪觀塘

Yup
有冇伏

利申 唔怕悶

係咪觀塘

Yup

佢唔請我

見到有諗過
點解唔請
有冇伏

利申 唔怕悶

係咪觀塘

Yup

佢唔請我

你哋有經驗?

1年sales
未apply
諗緊好唔好呢個時間whatsapp apply

仲請唔請人?

我都係岩岩返左兩日 應該暫時唔請

返邊間
有冇伏

利申 唔怕悶

係咪觀塘

Yup

佢唔請我

你哋有經驗?

1年sales
未apply
諗緊好唔好呢個時間whatsapp apply

唔知係咪你講果間 我都幾多工作經驗下 有in但未有消息
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date & Time: 16/8 Set Up, 17/8 10:00 - 22:00, 21/8 10:00 - 18:00
要求: 19-23歲 香港在學大專生

Position:
前倉 (Male) / 協助顧客試食活動 (Female) / 協助禮物換領及攝影區 (Female) :$48/hr
後倉(Male): $55/hr

需要返足所有指定日子,有意請留telegram OKL12345

男女都可以~
屯門DSE雞搵唔到野做...
前排有間 面完話會打番比我 同我講幾時番得 就冇左下文

仲要得17歲 好多都唔請

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞