2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
個個咩兒童汽車大賽請人係未on9架,
自己叫人WhatsApp 應徵
幾日已讀不回
仲衰撚過d sand email 冇回音
有冇廚房炒散請人? 有西餐經驗

同求 想搵份廚房pt/炒散都得

上網搵啦 大把
有冇廚房炒散請人? 有西餐經驗

同求 想搵份廚房pt/炒散都得

上網搵啦 大把

Full time part time就易搵,炒散我用app 上fb搵都好少
多數都係要樓面
我搵緊人返工
有嗰朋友嘅朋友個細路想返part time
我叫佢Whatsapp我
跟住我問佢乜都係回我單字
我即刻屌柒佢
見到呢啲msg火都嚟
有冇人我係漏咗冇搵你嘅
留多次你個telegram畀我
有冇人我係漏咗冇搵你嘅

https://t.me/jcbbb

Thankyou

有冇人我係漏咗冇搵你嘅

https://t.me/bestisyettocome
幾日已讀不回

我同男朋友都同時間應徵,佢第二朝見到即覆幾時面試,我就得藍tick
有無人做過aeo同monki
有冇人番緊馬莎? 想知時薪幾多

Google $54 過試用期後$62

Chur唔Chur?

舊馬莎pt
好多老屎忽又要睇面色
要求你識哂全場嘅野但又好少教你要點做
最惡頂係返工時間唔彈性 一開波同佢傾實時間你以後就一定要返個個時間 請假一定要搵到人頂 無嘅話你就死死氣返工啦
除左人工高啲啲真係 自己諗

就咁walkin好唔好
幾日已讀不回

我同男朋友都同時間應徵,佢第二朝見到即覆幾時面試,我就得藍tick

已經放棄左
我今年搵工都好少有回應
有無工係即日糧,主要番星期六日,唔使搬搬抬抬,似婚展個d工?一個月翻3-4日都ok

利申:在職人士,想星期六日搵多個錢幫補下生活
有冇人番緊it?

返過,如果pt sales我寧願返U記

咪伏人啦

做sales都係慘架喇 pt 又要睇班老屎忽面色
有無朋友6月頭可以去黃大仙
上3-5堂補習?學校程度小三
可以去到$100/hr(只限女生)
時間可能5點後,可能再早啲
有興趣就留telegram
有無朋友6月頭可以去黃大仙
上3-5堂補習?學校程度小三
可以去到$100/hr(只限女生)
時間可能5點後,可能再早啲
有興趣就留telegram

幾號至幾號?
有份Sale性質工招聘人手中
Part Time Full Time都請緊
想騎牛搵馬嘅巴打不妨telegram我
@LiHKG_AgentD
我係在職人士
搵緊1845 - 2300 嘅PT
唔知有冇巴絲有好介紹
最好唔駛對客
唔該晒
https://t.me/joecall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞