2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇D 即pay pt?
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date & Time: 16/8 Set Up, 17/8 10:00 - 22:00, 21/8 10:00 - 18:00
要求: 19-23歲 香港在學大專生

Position:
前倉 (Male) / 協助顧客試食活動 (Female) / 協助禮物換領及攝影區 (Female) :$48/hr
後倉(Male): $55/hr

需要返足所有指定日子,有意請留telegram OKL12345

男女都可以~
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Date & Time: 16/8 Set Up, 17/8 10:00 - 22:00, 21/8 10:00 - 18:00

Position:
前倉 (Male) / 協助顧客試食活動 (Female) / 協助禮物換領及攝影區 (Female) :$48/hr

需要返足所有指定日子,有意請留telegram OKL12345

男女都可以~

仲請?

Position:

男女都可以~

仲請?

家下收緊人約緊interview咋

學生請5請

Position:

男女都可以~

仲請?

家下收緊人約緊interview咋

Push!!!!!!!!!!!!
美食博覽2017攤位工作人員
地點:香港灣仔會展
上班日: 16/8-21/8 (需要返足所有指定日子)
要求: 19-23歲 香港大專生

前倉(男)/協助顧客試食活動(女)/協助禮物換領及攝影區(女) $48/hr
後倉(男) $55/hr

telegram @OKL12345
我搵緊人返工
有嗰朋友嘅朋友個細路想返part time
我叫佢Whatsapp我
跟住我問佢乜都係回我單字
我即刻屌柒佢
見到呢啲msg火都嚟

https://t.me/Szetkkk
求7月星期六、日
8月全月
https://telegram.me/expectopartonum
美食博覽2017攤位工作人員
地點:香港灣仔會展
上班日: 16/8-21/8 (需要返足所有指定日子)
要求: 19-23歲 香港大專生

前倉(男)/協助顧客試食活動(女)/協助禮物換領及攝影區(女) $48/hr
後倉(男) $55/hr

telegram @OKL12345

啲人send個cv都唔肯,點知啱唔啱😂😂😂
有冇展覽電工(姐係裝燈果d)?
有冇d平日 6點後既pt?
或者 一星期可以返2日既pt?
想返多份幫補下 搵錢比細佬補習
求介紹
有冇d平日 6點後既pt?
或者 一星期可以返2日既pt?
想返多份幫補下 搵錢比細佬補習
求介紹

bar
有冇人做過h&m
洗唔洗經驗
有冇人做過h&m
洗唔洗經驗

呢類PT SALES 應該係正常人都請
間間都等人用
有冇人做過h&m
洗唔洗經驗

呢類PT SALES 應該係正常人都請
間間都等人用

計佣金?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞