2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
警告你班友唔好再就咁俾嗰tg我
俾你tg AC 條link我呀屌你

唔識㩒條link出黎 @arcay00309
有冇人in過max mara
佢叫我聽日in但in大公司好淆底

你in 咩post?
樓上係咁話公司請人叫巴打留tg個隻係死中介狗黎 ,佢會叫你填佢做介紹人,每一個人填就佢就有錢收 (隔離post有巴打踢爆話$100一個 )。

之前我都有留tg比佢,佢份工大概係幫手送貨,每件唔同價,送既地方有遠有近,如果都係有興趣就留tg比隻中介狗,記得佢叫你填介紹人你可以唔柒洗理佢,漏空佢唔填就得
樓上係咁話公司請人叫巴打留tg個隻係死中介狗黎 ,佢會叫你填佢做介紹人,每一個人填就佢就有錢收 (隔離post有巴打踢爆話$100一個 )。

之前我都有留tg比佢,佢份工大概係幫手送貨,每件唔同價,送既地方有遠有近,如果都係有興趣就留tg比隻中介狗,記得佢叫你填介紹人你可以唔柒洗理佢,漏空佢唔填就得

補充:有巴打指出,唔填隻狗做介紹人一樣有工返

補充:有巴打指出,唔填隻狗做介紹人一樣有工返

千奇唔好理鳩佢 屌佢老母臭閪 成幾十人爭十幾個order 仲有 份工唔撚係計時薪架屌
啲高級西餐廳part time 應該點搵
我無從入手
見到都係請full time
想問有冇銀行請PT 除左CS同Teller
想問有冇銀行請PT 除左CS同Teller

CS好伏?

巴打請問仲請唔請人? https://t.me/kim1679
求即pay炒散啊
Tg: https://t.me/kcl999
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date: 17/8-21/8
Time: 16/8 Set Up
17/8 10:00 - 22:00
21/8 10:00 - 18:00
19-23歲 香港大專生

Position:
Support 前倉 $48/hr (Male)
Support 後倉 $55/hr (Male)
Tasting 協助顧客試食活動 $48/hr (Female)
Redemption 協助禮物換領及攝影區 $48/hr (Female)

各職位之工作日期(16/8-21/8)時間將有所不同,需要返足所有指定日子

個個工作好輕鬆,都有唔少休息時間,只不過的時間係8月中,的人撞ocamp/入u幾難搵人返....有意請留telegram.....謝謝~
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date: 17/8-21/8
Time: 16/8 Set Up
17/8 10:00 - 22:00
21/8 10:00 - 18:00
19-23歲 香港大專生

Position:
Support 前倉 $48/hr (Male)
Support 後倉 $55/hr (Male)
Tasting 協助顧客試食活動 $48/hr (Female)
Redemption 協助禮物換領及攝影區 $48/hr (Female)

各職位之工作日期(16/8-21/8)時間將有所不同,需要返足所有指定日子

個個工作好輕鬆,都有唔少休息時間,只不過的時間係8月中,的人撞ocamp/入u幾難搵人返....有意請留telegram.....謝謝~

Sorry 留返 telegram @OKL12345
我今次幫同事搵~
求星期六part time 唔做飲食
求part time
體力類嘅工都可以
sem break 緊
https://t.me/tswaiii
好想翻cafe學沖咖啡
夠18,想做part time,非暑期工
Sd咗好多份cv都無回音,求介紹
而家d人有手有腳都要係連登放link搵工
而家d人有手有腳都要係連登放link搵工

依句真 其實去街行個圈 啲工仲多過連登啦
大家知唔知書局part time 幾錢一個鐘?
想試下返大眾或者三聯書局pt。

DSE應該得37蚊
大啲都係40蚊最多

DSE應該得37蚊
大啲都係40蚊最多

唔該巴打,咁我都係睇下其他工好過

DSE應該得37蚊
大啲都係40蚊最多

唔該巴打,咁我都係睇下其他工好過

書局真係廢青先返 同m記無乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞