2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
借朋友ac post
有冇巴打想炒散 夠18歲就可以 經驗不拘

7號荃灣返工 ($65~70)
着便服工作 無需帶黑褲鞋

10號~11號($70/hr&$140車費) AWE集合
自備黑西褲黑皮鞋
上身衫有xL xxL xxxL 請着打底

要帶齊以下副本嚟填form
1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

準確上班時間同集合位置再通知 (如果你返到)
都可以睇下有冇朋友返到工可以一齊返
電話 65099149

工作內容唔講得?
借朋友ac post

自備黑西褲黑皮鞋

1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

電話 65099149

工作內容唔講得?

一般樓面工作
借朋友ac post

自備黑西褲黑皮鞋

1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

電話 65099149

工作內容唔講得?

一般樓面工作

太約幾點?
借朋友ac post

自備黑西褲黑皮鞋

1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

電話 65099149

工作內容唔講得?

一般樓面工作

太約幾點?

whatsapp 個電話啦 我都唔太清楚
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date & Time: 16/8 Set Up, 17/8 10:00 - 22:00, 21/8 10:00 - 18:00
要求: 19-23歲 香港在學大專生

Position:
前倉 (Male) / 協助顧客試食活動 (Female) / 協助禮物換領及攝影區 (Female) :$48/hr
後倉(Male): $55/hr

需要返足所有指定日子,有意請留telegram OKL12345

男女都可以~[/quote]

借朋友ac post

自備黑西褲黑皮鞋

1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

電話 65099149

wts ed
有冇巴打想返炒散
工作內容 酒店樓面炒散
一般侍應工作 無需落單

要帶以下副本
1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

7號荃灣上班 時間12~22
係荃灣如心酒店大堂處集合
9號 L hotel 時間12~20
(黃竹坑道55號側門處集合)
以上2日$65~70
着便服工作 無需帶黑西褲黑皮鞋

10號 時間14~23
11號 時間09~21
以上2日($70/hr 有車費$70~140)
喺AWE 11號館對出空地集合
自備黑西褲黑皮鞋
上身衫有xL xxL xxxL 請着打底衫

覺得悶睇下有冇朋友返到工一齊返工
要夠18歲 經驗不拘
有問題請Ws 65099149

仲有無位 https://t.me/Rainlwy

仲有無位 https://t.me/Rainlwy

同問 send左cv但冇覆
大埔JJ有福了 搵唔到工唔緊要 美心大家庭等緊你

美心大班工廠好唔好做?

你唔怕悶/機械式工作咪好返算係做幾多就有幾多回報既工黎

有冇details

http://www.parttime.hk/job/112768長期請人唔洗預約直接去廠見工夜班高人工D 但係入左去就要預左做機械人

我見到有個環保大使 高人工啲
巴打知唔知要做啲咩?

push 見到間廠好多麻甩佬掉頭走左 但係如果要即返又要局住做
有冇巴打想返炒散
工作內容 酒店樓面炒散
一般侍應工作 無需落單

要帶以下副本
1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

以上2日$65~70

10號 時間14~23
11號 時間09~21
自備黑西褲黑皮鞋

要夠18歲 經驗不拘

唔洗預約 到時係目的地集合就ok?
有冇巴絲報咗狗鐡嘅嘅CUCA
想問吓幾耐會有回音
噚晚send 咗CV 過去
7月15號後先搵pt
有冇巴打想返炒散
工作內容 酒店樓面炒散
一般侍應工作 無需落單

要帶以下副本
1 本人名英文住址證明
2 提款卡 (出糧用)
3 身份證

以上2日$65~70

10號 時間14~23
11號 時間09~21
自備黑西褲黑皮鞋

要夠18歲 經驗不拘

唔洗預約 到時係目的地集合就ok?

要啊 whatsapp個電話
樓上日文字巴打 你要ws個電話啊
佢拎我個ac post 但又講到唔清唔楚
有份短期工 (返大約兩個禮拜, 下個禮拜開始)
係Parttime 網貼中文招標廣告
Email Cv 申請

我見佢廣告寫中文
我email用返中文寫
CV 就用返以前搵full time 工個份(英文)
但D skills 好似唔係好關呢份工事
所以淨係寫左識中英文, Microsoft office 個D
email 冇連埋transcript/ cert.

上星期四夜晚九點send
第二日星期五打左去問仲有冇位
佢話有, 黎緊幾日會約interview
但係我仲未收到回覆

我應唔應該聽日office hour
重新打封英文cover letter 連cv, cert. 再send?
有份短期工 (返大約兩個禮拜, 下個禮拜開始)
係Parttime 網貼中文招標廣告
Email Cv 申請

我見佢廣告寫中文
我email用返中文寫
CV 就用返以前搵full time 工個份(英文)
但D skills 好似唔係好關呢份工事
所以淨係寫左識中英文, Microsoft office 個D
email 冇連埋transcript/ cert.

上星期四夜晚九點send
第二日星期五打左去問仲有冇位
佢話有, 黎緊幾日會約interview
但係我仲未收到回覆

我應唔應該聽日office hour
重新打封英文cover letter 連cv, cert. 再send?

無論job ad中定英文,我都會照英文cv
hr唔睇英文cv就連公司都有問題啦
0經驗 做炒散有咩要注意?
0經驗 做炒散有咩要注意?

主動問人有乜要幫拖
唔好覺得自己唔識就等於大曬is ok
啲人見你肯做都唔會話你
Dufry 日日返工吹水 啲客又好人
公司參加美食博覽 2017擺放攤位,現時正招聘少量工作人員。

Venue: 香港灣仔會展
Date & Time: 16/8 Set Up, 17/8 10:00 - 22:00, 21/8 10:00 - 18:00
要求: 19-23歲 香港在學大專生

Position:
前倉 (Male) / 協助顧客試食活動 (Female) / 協助禮物換領及攝影區 (Female) :$48/hr
後倉(Male): $55/hr

需要返足所有指定日子,有意請留telegram OKL12345

男女都可以~

有冇d返夜晚7 8點到12點1點ge pt?
想平日收左工返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞