2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
留紺巴 我想問send咗cv大概幾耐會有回音

一陣幫你問下

唔該你 send咗幾份最想番呢份

想同我做同事

其實我係絲

你係絲就仲好啦 我好驚男人太多
你介唔介意留你tg俾我 啱啱疑似你地個hr call黎 但係滿記甜品
有幾樣野想問你

宜家U記果啲冇招聘日係咪唔請part time?
有咩sales/waiter 好做?
有冇淨係返星期日既pt
有無番早既pt 炒散預我
唔想做廢青LM
想識下朋友 有冇話咩工多後生
有無番早既pt 炒散預我

同求

個post 叫咩名呀?我search 到叫sale associate 但唔係part time 咁呀
可唔可以留個post 名俾我直接send cv 去?
thanks!!

可唔可以請清楚少少其實係做滿記賣糖水
定係Tokyo milk cheese (factory?)賣餅乾

因為我見個wtsapp no. icon係滿記
JobsDB honeymoon dessert 又啫係滿記 啫點
留名

個post 叫咩名呀?我search 到叫sale associate 但唔係part time 咁呀
thanks!!

定係Tokyo milk cheese (factory?)賣餅乾

JobsDB honeymoon dessert 又啫係滿記 啫點

tokyo milk cheese factory黎
總之間野滿記有份啦 $50+$15車津

thanks!!

anyway 返夠9個鐘先有$15車津
同埋我唔知夜晚$65係邊到黎

thanks!!

anyway 返夠9個鐘先有$15車津
同埋我唔知夜晚$65係邊到黎

係operation assistant 定factory assistant?
好想返party room 到底點先返到

同問
有無朋友6月頭可以去黃大仙
上3-5堂補習?學校程度小三
可以去到$100/hr(只限女生)
時間可能5點後,可能再早啲
有興趣就留telegram

有興趣啊 tg: aa805
有無文職工作 岩岩quit左hd 做緊廢青
ft pt都得

同求
Ok倉務員好唔好做
Sem break都想搵工
但係而家有份返六日嘅卡住
而且亦都未令到我想走住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞