2017年part time集中營(二)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
大家知唔知書局part time 幾錢一個鐘?
想試下返大眾或者三聯書局pt。

DSE應該得37蚊
大啲都係40蚊最多

唔該巴打,咁我都係睇下其他工好過

書局真係廢青先返 同m記無乜分別

細鋪其實幾輕鬆
F5做過三中商其中一間
有冇一星期,翻一至三日嘅工介紹?

DSE應該得37蚊
大啲都係40蚊最多

細鋪其實幾輕鬆
F5做過三中商其中一間

輕鬆係輕鬆 不過悶到齋企咁滯又低人工 做左無耐就quit
染左灰髮有咩工番

DSE應該得37蚊
大啲都係40蚊最多

細鋪其實幾輕鬆
F5做過三中商其中一間

輕鬆係輕鬆 不過悶到齋企咁滯又低人工 做左無耐就quit

我諗書局全年最多野做個一刻係咪8月左右中小學生要拎書 之前去書局買文具真係成間鋪都企下企下, 但又唔知比唔比篤電話
九龍油尖旺區 酒店飲食業請炒散
酒吧居多 多數要收夜
半個月出一次糧 銀行過數
歡迎學生 應屆Dse學生
無經驗但有責任心 都無任歡迎
有意 tg:terryline / ig terry_line

全段時間free
有車牌
有冇咩pt好返???
有冇人返過outback

recruit.com.hk
要send cv 但個cv好簡單就得

全段時間free

你係覆緊我?
請telegram如果係嘅話
有無人做過實惠??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞